Den hvide dame (e-bog) af Orla Nygaar
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Orla Nygaard (forfatter)

Den hvide dame e-bog

DKK 143
(0)
Sebastian og Tobias er inviteret til Brejninggård af Sebastians bedstefar. De skal hilse på Den hvide dame. Hun holder til oppe i tårnværelset. På bestemte nætter går Den hvide dame ned ad vindeltrappen med en blodig kniv i hånden. Hun går ned til voldgraven og vasker blodet af kniven. Bagefter går hun tilbage til tårnværelset. Nogle gange går hun ad en hemmelig gang over til kirken. Indgangen ligger ved stien på den anden side af søen. Der er mange, der har set Den hvide dame, så det er ik...
DKK 143
Forfattere Orla Nygaard (forfatter)
Forlag Alrune
Udgivet 15 januar 2014
Længde 48 sider
Genrer 9-12 År, Børnebøger
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788773698648
Sebastian og Tobias er inviteret til Brejninggård af Sebastians bedstefar. De skal hilse på Den hvide dame. Hun holder til oppe i tårnværelset. På bestemte nætter går Den hvide dame ned ad vindeltrappen med en blodig kniv i hånden. Hun går ned til voldgraven og vasker blodet af kniven. Bagefter går hun tilbage til tårnværelset. Nogle gange går hun ad en hemmelig gang over til kirken. Indgangen ligger ved stien på den anden side af søen. Der er mange, der har set Den hvide dame, så det er ikke bare en historie. Drengene går op i tårnværelset. Det er lidt uhyggeligt, selv om der er lyst uden for. Drengene spiser frokost med murersvendene, der arbejder på herregården. Svendene indgår et væddemål med lærlingen. Han får 300 kr, hvis han sover i tårnværelset en hel nat. Det er lettjente penge for sådan en gang overtro. Han tager grueligt fejl. Begivenhederne tager fart, og der sker noget helt uventet. Uddrag fra bogen:
 Da vi var i færd med at få ål nummer otte ned i spanden, så vi Den hvide dame. Hun stod måske 50 m fra os midt på stien. Vi fik begge et chok. Jeg kunne mærke nakkehårene rejste sig. "Se," sagde jeg. "Hun har en kniv i hånden. Måske vil hun stikke os i maven, som hun gjorde med Alvina." "Cyklerne," hviskede Tobias. Vi for hen til dem.