Den lille havfrue (e-bog) af H. C. An
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
H. C. Andersen (forfatter), Hans Christian Andersen (forfatter), Katie Daynes (forfatter)

Den lille havfrue (Flachs - Læs selv) e-bog

DKK 52
(0)
Den lille havfrue længes efter at se verden over havet. “Vil vinden blæse i mit hår?” tænker hun. “Kan jeg mærke solen på mine kinder?” Da hun fylder 15 år, finder hun endelig ud af det ... og hendes liv bliver ændret for altid. FLACHS - LÆS SELV giver god underholdning og læsetræning til børn, der allerede er godt i gang med læsningen. Hver bog er på 48 sider og indeholder enten en længere historie, der er inddelt i kapitler, eller flere korte historier. Teksterne er læseteknisk bearbejdede...
DKK 52
Forfattere H. C. Andersen (forfatter), Hans Christian Andersen (forfatter), Katie Daynes (forfatter), Alan Marks (illustrator), Anette Helleman (oversætter)
Udgivet 23 juni 2015
Længde 48 sider
Genrer 6-9 År, Sprog og Ordbøger, Romaner, Skønlitteratur, Faglitteratur, Børnebøger
Serie Flachs - Læs selv
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788762724686
Den lille havfrue længes efter at se verden over havet. “Vil vinden blæse i mit hår?” tænker hun. “Kan jeg mærke solen på mine kinder?” Da hun fylder 15 år, finder hun endelig ud af det ... og hendes liv bliver ændret for altid. FLACHS - LÆS SELV giver god underholdning og læsetræning til børn, der allerede er godt i gang med læsningen. Hver bog er på 48 sider og indeholder enten en længere historie, der er inddelt i kapitler, eller flere korte historier. Teksterne er læseteknisk bearbejdede, og bøgerne er gennemillustrerede med flotte tegninger, der understøtter læsningen. 2.-5. kl.