Den mørke hemmelighed (e-bog) af Saga
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Saga Borg (forfatter)

Den mørke hemmelighed (Blodbrødre #2) e-bog

DKK 75
(0)
Agnes er lykkelig over det ægteskab, hun netop har indgået med Alexander og glæder sig til at begynde livet som fru Falck. Men samtidig sker der mange mærkelige og uforklarlige ting. Karin, Agnes' tidligere kammerjomfru der brutalt blev myrdet, begynder at vise sig for Agnes hver nat. Hun vil have Agnes til at gøre noget – men hvad? Samtidig bliver Alexander pludselig kaldt i krig, da Storbønderne i syd er på fremmarch i samråd med den danske konge. Hvordan skal Agnes klare både godset og a...
DKK 75
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Saga Borg (forfatter), Michael Krefeld (oversætter), PWA International Ltd. PWA International Ltd. (illustrator)
Udgivet 1 april 2010
Længde 224 sider
Genrer Fantasy, Romaner, Science Ficton og Fantasy, Skønlitteratur
Serie Blodbrødre
Nummer i serie 2
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711418543
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Agnes er lykkelig over det ægteskab, hun netop har indgået med Alexander og glæder sig til at begynde livet som fru Falck. Men samtidig sker der mange mærkelige og uforklarlige ting. Karin, Agnes' tidligere kammerjomfru der brutalt blev myrdet, begynder at vise sig for Agnes hver nat. Hun vil have Agnes til at gøre noget – men hvad? Samtidig bliver Alexander pludselig kaldt i krig, da Storbønderne i syd er på fremmarch i samråd med den danske konge. Hvordan skal Agnes klare både godset og alle de mærkelige hændelser alene? Bogen er nr. 2 i serien Blodbrødre.