Den nye digitale tidsalder (e-bog) af
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Jared Cohen (forfatter), Eric Schmidt (forfatter)

Den nye digitale tidsalder e-bog

DKK 299
(0)
Hvem vil være mest magtfuld i fremtiden, borgeren eller staten? Vil teknologien gøre terrorisme lettere eller sværere at gennemføre? Hvilket forhold er der mellem privatlivets fred og sikkerheden, og hvor meget bliver vi nødt til at opgive for at være en del af den nye digitale tidsalder? Hvordan vil krig, diplomati og revolution forandres, når alle er forbundet, og hvordan kan vi forrykke balancen på en fordelagtig måde? Når ødelagte samfund genopbygges, hvad vil de så være i stand til med t...
DKK 299
Undertitel - Vores fremtid i forandring
Forfattere Jared Cohen (forfatter), Eric Schmidt (forfatter), Annette Rosenberg (oversætter), Charlotte Hannibalsen (redaktør)
Udgivet 1 januar 2014
Længde 368 sider
Genrer Samfund og Politik, Faglitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788778533951
Hvem vil være mest magtfuld i fremtiden, borgeren eller staten? Vil teknologien gøre terrorisme lettere eller sværere at gennemføre? Hvilket forhold er der mellem privatlivets fred og sikkerheden, og hvor meget bliver vi nødt til at opgive for at være en del af den nye digitale tidsalder? Hvordan vil krig, diplomati og revolution forandres, når alle er forbundet, og hvordan kan vi forrykke balancen på en fordelagtig måde? Når ødelagte samfund genopbygges, hvad vil de så være i stand til med teknologien? "Den nye digitale tidsalder" er pragmatisk, inspirerende og ganske fascinerende – den er en fremadtænkende fremstilling af, hvor vores verden er på vej hen, og hvad det betyder for mennesker, nationer og virksomheder.