Den sødeste kløe (e-bog) af Kimberly
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Kimberly Lang (forfatter)

Den sødeste kløe (Julia) e-bog

DKK 52
(0)
Den sødeste kløe At vågne i en fremmed mands seng er ikke lige sådan den rige og berømte Lorelei LaBlanc har planlagt at tilbringe morgenen efter en festlig aften. Så fra nu af: er der ikke flere hemmelige møder med Donovan St. James. Han er jo den sidste mand i verden, hun har lyst til at dele værelse,for slet ikke at tale om seng, med.   skal hun altid opføre sig professionelt. Han er trods alt en benhård journalist, som altid er på udkig efter en god historie, og hun er det p...
DKK 52
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Kimberly Lang (forfatter)
Forlag Harlequin
Udgivet 1 april 2015
Genrer Romantik, Romantik og Erotik
Serie Julia
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9789150785289
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Den sødeste kløe At vågne i en fremmed mands seng er ikke lige sådan den rige og berømte Lorelei LaBlanc har planlagt at tilbringe morgenen efter en festlig aften. Så fra nu af:
  1. er der ikke flere hemmelige møder med Donovan St. James. Han er jo den sidste mand i verden, hun har lyst til at dele værelse,for slet ikke at tale om seng, med.  
  2. skal hun altid opføre sig professionelt. Han er trods alt en benhård journalist, som altid er på udkig efter en god historie, og hun er det perfekte offer for sladderbladenes skarpe pen.  
  3. skal hun holde godt øje med både venner og ikke mindst fjender. Donovan ligner måske svigermors drøm, men hans hensigter er bestemt ikke for børn.