Den spanske skonnert (e-bog) af Willi
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
William Clark Russell (forfatter)

Den spanske skonnert e-bog

DKK 52
(0)
Indhold: Den spanske skonnert er en kort roman om en ung engelsk pige af det bedre selskab, som bortføres af to luskede spaniere på skonnerten La Casandra under påskud af, at hun i virkeligheden er den enes hustru. Den styrmand Portlack får imidlertid nys om sagens rette sammenhæng. Den forsvundne bådsmand handler om sømanden Jeremy York, der efter nogen søgen i det overfyldte Deal endelig får skaffet sig en seng at sove i, som han dog må dele med bådsmanden mr. Worksop. Næste morgen er b...
DKK 52
Undertitel - og to andre fortællinger
Forfattere William Clark Russell (forfatter), Kim N. Jensen (redaktør), F. Bork (oversætter), Kim N. Jensen (oversætter)
Udgivet 1 juni 2002
Længde 310 sider
Genrer Krimier, Eventyr, Andet Skønlitteratur, Skønlitteratur, Krimier
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788779790100
Indhold: Den spanske skonnert er en kort roman om en ung engelsk pige af det bedre selskab, som bortføres af to luskede spaniere på skonnerten La Casandra under påskud af, at hun i virkeligheden er den enes hustru. Den styrmand Portlack får imidlertid nys om sagens rette sammenhæng. Den forsvundne bådsmand handler om sømanden Jeremy York, der efter nogen søgen i det overfyldte Deal endelig får skaffet sig en seng at sove i, som han dog må dele med bådsmanden mr. Worksop. Næste morgen er bådsmanden forsvundet, og Jeremy anklages for mord. I Overstyrmandens sælsomme oplevelser falder overstyrmand Michael Balfour over bord under et vulkanudbrud i Atlanten. Han redder sig i land på en mystisk ø, der slet ikke burde være der. Novellen er ikke tidligere udkommet på dansk.