Det eneste rigtige (e-bog) af Malene
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Malene Ravn (forfatter)

Det eneste rigtige e-bog

DKK 52
(0)
Det banker på Niels og Ninas dør, og udenfor står Marie på 15 år. Nina ved straks, at Niels har været hende utro, og lukker Marie ind for at konfrontere Niels med hans sidespring. Men Nina kan ikke styre begivenhederne - og slet ikke sine egne reaktioner. Det eneste rigtige er et intenst psyko-kammerspil, som undersøger, hvad der sker, når den gode vilje tørner sammen med begæret. Hvor langt vil vi egentlig strække os for hinanden, og hvor langt er vi klar til at gå for at få det, vi ønsker?...
DKK 52
DKK 84
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Malene Ravn (forfatter)
Forlag Gyldendal
Udgivet 3 oktober 2014
Genrer Romaner, Skønlitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788702161694
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Det banker på Niels og Ninas dør, og udenfor står Marie på 15 år. Nina ved straks, at Niels har været hende utro, og lukker Marie ind for at konfrontere Niels med hans sidespring. Men Nina kan ikke styre begivenhederne - og slet ikke sine egne reaktioner. Det eneste rigtige er et intenst psyko-kammerspil, som undersøger, hvad der sker, når den gode vilje tørner sammen med begæret. Hvor langt vil vi egentlig strække os for hinanden, og hvor langt er vi klar til at gå for at få det, vi ønsker? Malene Ravn debuterer med Det eneste rigtige. Hun har læst dansk, sprogpsykologi og retorik og har arbejdet som tv-tilrettelægger og redaktør.

4 ud af 6

"Debutroman om ægteskabets syge dynamik er højeksplosivt stof" "Malene Ravn spidder sine personer med nådesløs præcision"