Det gode liv - mere end dig selv (e-b
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Johannes Andersen (forfatter), Dominique Bouchet (forfatter), Jens Christensen (forfatter), Carl-Göran Heidegren (forfatter), Carsten René Jørgensen (forfatter), Chung Kim (forfatter), Anne Marie Pahuus (forfatter), Anders Moe Rasmussen (forfatter), Jacob Dahl Rendtorff (forfatter), Merete Wiberg (forfatter), Rasmus Willig (forfatter)

Det gode liv - mere end dig selv e-bog

DKK 125
(0)
Hvad er det gode liv? Det er svært at svare på! På den anden side er det i dag et krav, at vi hver især kan give et bud. Det gode liv har man diskuteret til alle tider, men at alle i samfundet skal finde deres egen særlige vej i livet, er dét, der er særligt for vor tid. Selvom vi ikke dagligt tænker over, hvad det gode liv er, så står vi hele tiden over for fordringen om at realisere det. Gifter man sig med den forkerte, kan man ikke give et familiært eller kirkeligt pres om et hurtigt bryll...
DKK 125
Forfattere Niels Jakob Harbo (redaktør), Simon Laumann Jørgensen (redaktør), Christian Lystbæk (redaktør), Carsten Fogh Nielsen (redaktør), Morten Sandberg (redaktør), Johannes Andersen (forfatter), Dominique Bouchet (forfatter), Jens Christensen (forfatter), Carl-Göran Heidegren (forfatter), Carsten René Jørgensen (forfatter), Chung Kim (forfatter), Anne Marie Pahuus (forfatter), Anders Moe Rasmussen (forfatter), Jacob Dahl Rendtorff (forfatter), Merete Wiberg (forfatter), Rasmus Willig (forfatter)
Udgivet 1 januar 2004
Længde 257 sider
Genrer Religion og Filosofi, Samfund og Politik, Faglitteratur
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788793041059
Hvad er det gode liv? Det er svært at svare på! På den anden side er det i dag et krav, at vi hver især kan give et bud. Det gode liv har man diskuteret til alle tider, men at alle i samfundet skal finde deres egen særlige vej i livet, er dét, der er særligt for vor tid. Selvom vi ikke dagligt tænker over, hvad det gode liv er, så står vi hele tiden over for fordringen om at realisere det. Gifter man sig med den forkerte, kan man ikke give et familiært eller kirkeligt pres om et hurtigt bryllup skylden. Det betyder også, at vi kan føle en moralsk forpligtigelse til at lade os skille, hvis partneren begrænser vores livsudfoldelse. Ellers spilder vi vores liv!