Det gode seniorliv (e-bog) af Lars Ho
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Lars Holm (forfatter), Astrid Pernille Jespersen (forfatter), Rikke Lund (forfatter), Lise Penter Madsen (forfatter)

Det gode seniorliv e-bog

DKK 19
(0)
Det gode seniorliv handler om vores muligheder for at leve et aktivt liv – både fysisk og socialt. Selvom det er et faktum, at vores krop ændrer sig med alderen, viser den nyeste forskning, at vi kan gøre meget for at befinde os godt i vores krop i mange flere år. Vores hverdagsliv og sociale relationer har nemlig stor indflydelse på, hvordan vi håndterer vores liv og helbred. Bogen præsenterer en række muligheder, som vi kan gøre brug af, når vi runder de 50-60 år. På det tidspunkt skal vi ...
DKK 19
Undertitel FInd motivationen og styrk dine muskler med træning og proteinrig kost
Forfattere Lars Holm (forfatter), Astrid Pernille Jespersen (forfatter), Rikke Lund (forfatter), Lise Penter Madsen (forfatter), Hanne Rask (redaktør), Ann-Britt Balle (illustrator), Mikal Schlosser (illustrator)
Udgivet 17 november 2014
Længde 144 sider
Genrer Humaniora, Medicin, Samfund og Politik, Familie og Sundhed, Sundhed, Livsstil og Fritid, Faglitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788792894830
Det gode seniorliv handler om vores muligheder for at leve et aktivt liv – både fysisk og socialt. Selvom det er et faktum, at vores krop ændrer sig med alderen, viser den nyeste forskning, at vi kan gøre meget for at befinde os godt i vores krop i mange flere år. Vores hverdagsliv og sociale relationer har nemlig stor indflydelse på, hvordan vi håndterer vores liv og helbred. Bogen præsenterer en række muligheder, som vi kan gøre brug af, når vi runder de 50-60 år. På det tidspunkt skal vi gøre en indsats for at opretholde muskelmassen og bevare vores styrke. Det gode seniorliv forklarer hvorfor det er sådan, og giver forslag til, hvordan du ved at spise nok proteiner og træne dine muskler kan blive ved med at dyrke dine interesser, leve et socialt liv – eller bare gøre, hvad du har lyst til! Bogen indeholder øvelser til styrketræning hjemme eller i træningscenter, forslag til proteinrige måltider og inspiration til at få gode vaner. Det gode seniorliv er baseret på den nyeste forskning inden for aldring, og den præsenterer råd fra Danmarks førende aldringsforskere fra Center for Sund Aldring og CALM-projektet på Københavns Universitet. Udgivet i samarbejde med Center for Sund Aldring.