Det gode skoleliv (e-bog) af Clarissa
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Clarissa Corneliussen (forfatter), Morten Kisendal Fabricius (forfatter), Louise Klinge (forfatter), Per Krull (forfatter)

Det gode skoleliv e-bog

DKK 81
(0)
Skolen skal være for alle børn. Og give dem lyst til at lære. Desværre er det ikke alle, der trives og får det optimale ud af deres skolegang. Derfor har fire skoleforskere sammen med lærere og elever undersøgt, hvad der skal til for, at undervisningen fanger alle børn. I "Det gode skoleliv" fortæller forfatterne, hvad der sker med børnenes trivsel og faglighed, når de får medbestemmelse – og i god stemning arbejder aktivt med det, der inspirerer dem. Bogen udgives i forbindelse med konferen...
DKK 81
Forfattere Clarissa Corneliussen (forfatter), Morten Kisendal Fabricius (forfatter), Louise Klinge (forfatter), Per Krull (forfatter)
Udgivet 13 september 2018
Længde 137 sider
Genrer Psykologi og Pædagogik, Faglitteratur
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788771847406
Skolen skal være for alle børn. Og give dem lyst til at lære. Desværre er det ikke alle, der trives og får det optimale ud af deres skolegang. Derfor har fire skoleforskere sammen med lærere og elever undersøgt, hvad der skal til for, at undervisningen fanger alle børn. I "Det gode skoleliv" fortæller forfatterne, hvad der sker med børnenes trivsel og faglighed, når de får medbestemmelse – og i god stemning arbejder aktivt med det, der inspirerer dem. Bogen udgives i forbindelse med konferencen “Er skolen for børn og sarte sjæle? – Hvordan skaber vi det gode skoleliv for både børn og voksne?" Konferencen afholdes den 13. september 12-16:30 i Experimentarium.