Det helbredende køkken (e-bog) af Mik
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Mikael Bitsch (forfatter), Søren Lange (forfatter), Kirsten Skaarup (forfatter), Catharina Rosendal (forfatter)

Det helbredende køkken e-bog

DKK 90 Dagens pris
(0)
Det helbredende køkken, spis dig fra diabetes 2, forhøjet kolesterol og overvægt på 4 uger er bogen til alle, der vil skabe mere velvære og balance i deres liv. Bogens forfattere er eksperter i sundhed og kost og tilbyder en kort og overskuelig kur, der fører til synlige resultater på kun 4 uger. For mad er medicin og ved at ændre vores madvaner, kan vi gøre os selv raskere, slankere og gladere. Bogen er især skrevet til folk, der lider af diabetes 2 (eller er i risikozonen), har for højt ko...
DKK 90 Dagens pris
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Mikael Bitsch (forfatter), Søren Lange (forfatter), Kirsten Skaarup (forfatter), Catharina Rosendal (forfatter)
Udgivet 5 december 2014
Længde 208 sider
Genrer Medicin, Faglitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788740003895
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Det helbredende køkken, spis dig fra diabetes 2, forhøjet kolesterol og overvægt på 4 uger er bogen til alle, der vil skabe mere velvære og balance i deres liv. Bogens forfattere er eksperter i sundhed og kost og tilbyder en kort og overskuelig kur, der fører til synlige resultater på kun 4 uger. For mad er medicin og ved at ændre vores madvaner, kan vi gøre os selv raskere, slankere og gladere. Bogen er især skrevet til folk, der lider af diabetes 2 (eller er i risikozonen), har for højt kolesteroltal eller vejer for meget. Forskning viser nemlig, at kuren her er vejen ud af disse problemer. Her er ingen hokuspokus. Efter kort tid begynder overskydende vægt at trille af til fordel for et stabilt blodsukker, et lavere kolesterolniveau og ikke mindst, et mindre medicinforbrug. Kuren bryder de vaner, der styrer vores forhold til mad, og introducerer masser af lækre, nye grønne retter. For grøn mad er smuk og velsmagende. Det beviser opskrifterne i denne bog. Og så er den farverige og sansestimulerende mad, der indgår i kuren, ikke kun en gevinst for sundheden og vægten, den har også en positiv indflydelse på husholdningsbudgettet! Forfatterne har ingen løftede pegefingre, men kommer med masser af gode råd og konkrete tip til, hvordan man holder motivationen højt under kuren og skaber et lettere liv med et bedre helbred. Forfattere er Mikael Bitsch, Søren Lange, Kirsten Skaarup & Catharina Rosendal.