Det perfekte billede (e-bog) af Marie
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Marie Bourdon (forfatter)

Det perfekte billede (Juvelen #2) e-bog

DKK 106
(0)
Der skal ikke meget overtalelse til, før den smukke Amanda Seaton indvilliger i at give sig ud for at være sin uforbederlige enæggede tvillingesøster Amy. Den europæiske opgave som fotomodel, som hendes søster beder hende om at tage, vil give hende en sommer i Italien, som hun aldrig vil glemme. Især ikke da hun bliver lidenskabeligt tiltrukket af den fotograf, som Amy har svigtet. Den mørke, flotte Pietro Bergamo har aldrig glemt – eller tilgivet – Amys opførsel. Men alligevel lader til at...
DKK 106
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Marie Bourdon (forfatter), Bonnie Lis Nielsen (oversætter), Lise Schultz Lorentzen (oversætter), Birte Kaae (oversætter), Anne-Marie Høgdall (oversætter)
Udgivet 16 februar 2018
Længde 204 sider
Genrer Romantik, Romaner, Skønlitteratur, Romantik og Erotik
Serie Juvelen
Nummer i serie 2
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711667118
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Der skal ikke meget overtalelse til, før den smukke Amanda Seaton indvilliger i at give sig ud for at være sin uforbederlige enæggede tvillingesøster Amy. Den europæiske opgave som fotomodel, som hendes søster beder hende om at tage, vil give hende en sommer i Italien, som hun aldrig vil glemme. Især ikke da hun bliver lidenskabeligt tiltrukket af den fotograf, som Amy har svigtet. Den mørke, flotte Pietro Bergamo har aldrig glemt – eller tilgivet – Amys opførsel. Men alligevel lader til at have modnet skønheden mod de kastaniefarvede lokker, og Pietro bliver snart fortryllet igen. Han har ingen anelse om, at det i virkeligheden er for første gang. Men vil Pietro kunne elske Amanda, hvis han lærer sandheden at kende? Vil deres kærlighed visne og dø, eller vil sandheden blot gøre den stærkere og få den til at vokse? Marie Bourdon er en anmelderrost amerikanske forfatter, der blandt andet har gjort sig bemærket med sine romance-romaner.