Det sociales betydning for mennesker
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Benny Lihme (forfatter), Lis Møller (forfatter), Pernille Jensen (forfatter), Karl Bach Jensen (forfatter), Jan Jaap Rothuizen (forfatter), Jørn Eriksen (forfatter), Jens Hjort Andersen (forfatter), Peter la Cour (forfatter), Abbas Amanzadeh (forfatter), Mette Jensby Mortensen (forfatter), Alain Topor (forfatter), Bengt Karlsson (forfatter), Line Top Abildtrup (forfatter)

Det sociales betydning for mennesker med sindslidelse e-bog

DKK 244
(0)
Recovery har gjort det tydeligt, at sociale omstændigheder og relationelle forhold kan være afgørende for en bedre livskvalitet for selv mangeårige psykiatriske patienter.  På den baggrund giver et hold af danske, svenske og norske fagfolk et bud på den betydning, som professionelt socialt arbejde inden for socialpsykiatrien, har for mennesker med sindslidelse. Blandt de tilgange, der tages op, er psykosocial behandling, åben Dialog, netværksmøder, anerkendelse, udviklingsstøttende relatione...
DKK 244
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Benny Lihme (forfatter), Lis Møller (forfatter), Pernille Jensen (forfatter), Karl Bach Jensen (forfatter), Jan Jaap Rothuizen (forfatter), Jørn Eriksen (forfatter), Jens Hjort Andersen (forfatter), Peter la Cour (forfatter), Abbas Amanzadeh (forfatter), Mette Jensby Mortensen (forfatter), Alain Topor (forfatter), Bengt Karlsson (forfatter), Line Top Abildtrup (forfatter), Joachim Wrang (oversætter)
Udgivet 15 januar 2015
Længde 312 sider
Genrer Samfund og Politik, Faglitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788750044956
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Recovery har gjort det tydeligt, at sociale omstændigheder og relationelle forhold kan være afgørende for en bedre livskvalitet for selv mangeårige psykiatriske patienter.  På den baggrund giver et hold af danske, svenske og norske fagfolk et bud på den betydning, som professionelt socialt arbejde inden for socialpsykiatrien, har for mennesker med sindslidelse. Blandt de tilgange, der tages op, er psykosocial behandling, åben Dialog, netværksmøder, anerkendelse, udviklingsstøttende relationer og social responsivitet. Emnerne i bogen rækker ud over en snæver professionshorisont med bidrag om religion, socialitet og sindslidelse, penges betydning for brud med ensomhed, flerkulturelt gæstebud og etniske minoriteter som omdrejningspunkt for social anerkendelse, medarbejdere i socialpsykiatrien med brugerbaggrund, personligt ombud med mere. Det sociales betydning for mennesker med sindslidelse henvender sig til socialpædagoger, socialrådgivere, ergoterapeuter og sosu’er, men er ikke en håndfast metodebog. Det gennemgående er betoningen af personlig faglighed og professionel dømmekraft, hvor brugeren/borgeren med brug for hjælp altid sættes før metoden. Det sociales betydning for mennesker med sindslidelse er en stærkt revideret og omarbejdet udgave af Invitation til socialpsykiatri, der første gang udkom i 2008.