Det Store Opgør (e-bog) af Niels Fess
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode

Det Store Opgør e-bog

DKK 92
(0)
Det sidste store opgør mellem det gode og det onde er begyndt. Det er på tide at kende sine venner, finde sit våben og vælge side... Annika gør sig selv til morder i kampen mod det onde. Hun er medlem af en hemmelig gruppe, som nedskyder det ondes agenter uden nåde. Men hendes samvittighed generer hende, og hun bliver tvunget til, at vælge, om hun vil blive i rollen som morder for det gode, eller om hun vil gå sine egne veje. Det sidste vil blive svært. For Annika har mistet sin hukommelse...
DKK 92
Undertitel Kampen mellem det gode og det onde er begyndt
Forfattere Niels Fessel Juul (forfatter), I samarbejde med FeatureHuset (forfatter), I samarbejde med FeatureHuset (redaktør)
Udgivet 7 november 2012
Længde 156 sider
Genrer Krimier
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788771148541
Det sidste store opgør mellem det gode og det onde er begyndt. Det er på tide at kende sine venner, finde sit våben og vælge side... Annika gør sig selv til morder i kampen mod det onde. Hun er medlem af en hemmelig gruppe, som nedskyder det ondes agenter uden nåde. Men hendes samvittighed generer hende, og hun bliver tvunget til, at vælge, om hun vil blive i rollen som morder for det gode, eller om hun vil gå sine egne veje. Det sidste vil blive svært. For Annika har mistet sin hukommelse og er helt afhængig af den hemmelige gruppe for at få sit liv til at give mening.