Dette er ikke en krimi (e-bog) af Div
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode

Dette er ikke en krimi e-bog

DKK 75
(0)
Med DETTE ER IKKE EN KRIMI præsenteres 12 nyskrevne fortællinger fra nogle af Danmarks bedste forfattere – og en enkelt islænding. Bogens formål er at sætte krimigenren under debat. Forfatterne er blevet bedt om at skrive en historie, der undersøger krimilitteraturen, problematiserer den – eller dekonstruerer den, om man vil. Resultaterne er lige så overraskende, som de er forskellige, men fælles for teksterne er, at de tager udgangspunkt i krimigenren uden at være et traditionelt bud på s...
DKK 75
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Diverse forfattere (forfatter), Diverse forfattere Diverse forfattere (forfatter), Erik Skyum-Nielsen (oversætter)
Udgivet 1 marts 2012
Længde 208 sider
Genrer Romaner, Skønlitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711408841
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Med DETTE ER IKKE EN KRIMI præsenteres 12 nyskrevne fortællinger fra nogle af Danmarks bedste forfattere – og en enkelt islænding. Bogens formål er at sætte krimigenren under debat. Forfatterne er blevet bedt om at skrive en historie, der undersøger krimilitteraturen, problematiserer den – eller dekonstruerer den, om man vil. Resultaterne er lige så overraskende, som de er forskellige, men fælles for teksterne er, at de tager udgangspunkt i krimigenren uden at være et traditionelt bud på samme.