Digitale mellemværender (e-bog) af Ni
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Niels Olof Bouvin (forfatter), Peter Bastian (forfatter), Knud Vilby (forfatter), Johannes Andersen (forfatter), Henrik Kaare Nielsen (forfatter), Ejvind Hansen (forfatter), Tor Nørretranders (forfatter), Mie Buhl (forfatter), Maria Virhøj Madsen (forfatter)

Digitale mellemværender e-bog

DKK 36
(0)
I antologien har vi bedt en række personligheder fra forskellige sider af kulturen om at forholde sig til, hvordan de digitale medier har præget deres felt. Hvad betyder det for de sociale relationer, kunsten, pædagogikken, psykologien, filosofien, det politiske og den internationale magtbalance, at de digitale medier er blevet en aktiv medspiller? Udgangspunktet for antologien har været, at de digitale medier er et socialt faktum i vores samfund. Selvom medierne således i en vis forstand er...
DKK 36
Forfattere Ejvind Hansen (redaktør), Danny Kreutzfeldt (redaktør), Inge Sylvestersen (redaktør), Niels Olof Bouvin (forfatter), Peter Bastian (forfatter), Knud Vilby (forfatter), Johannes Andersen (forfatter), Henrik Kaare Nielsen (forfatter), Ejvind Hansen (forfatter), Tor Nørretranders (forfatter), Mie Buhl (forfatter), Maria Virhøj Madsen (forfatter)
Udgivet 1 januar 2008
Længde 203 sider
Genrer Religion og Filosofi, Computer og IT, Videnskab og Teknologi, Faglitteratur
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788793041066
I antologien har vi bedt en række personligheder fra forskellige sider af kulturen om at forholde sig til, hvordan de digitale medier har præget deres felt. Hvad betyder det for de sociale relationer, kunsten, pædagogikken, psykologien, filosofien, det politiske og den internationale magtbalance, at de digitale medier er blevet en aktiv medspiller? Udgangspunktet for antologien har været, at de digitale medier er et socialt faktum i vores samfund. Selvom medierne således i en vis forstand er uomgængelige (i det mindste i en overskuelig fremtid), er det ikke dermed sagt, at vi ikke kan forholde os aktivt og formende til, hvordan medierne spiller ind i samfundet. De digitale medier har uden tvivl medført en række gevinster. Dette bør imidlertid ikke medføre, at vi bliver blinde over for de nye problemer, der også kan følge med i slipstrømmen.