Djævelens værk (e-bog) af Lotte Petri
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Lotte Petri (forfatter)

Djævelens værk e-bog

DKK 75
(2)
Over 1000 skeletter skal flyttes fra den nordlige del af Assistens Kirkegård for at give plads til en ny metrostation ved Nørrebros Runddel. Det vækker ramaskrig, da mange mener, at gravfreden forstyrres. Men det er ikke nok til at standse metrobyggeriet. Retsantropolog Josefine Jespersen leder gravrydningen, og samtidig har hun til opgave at studere knoglematerialet, som skal indgå i et forskningsprojekt, før de jordiske rester bliver genbegravet. En aften bliver hendes kollega, arkæologen...
DKK 75
DKK 75
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Lotte Petri (forfatter)
Udgivet 13 april 2017
Længde 286 sider
Genrer Krimier, Romaner, Skønlitteratur, Krimier
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711655863
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Over 1000 skeletter skal flyttes fra den nordlige del af Assistens Kirkegård for at give plads til en ny metrostation ved Nørrebros Runddel. Det vækker ramaskrig, da mange mener, at gravfreden forstyrres. Men det er ikke nok til at standse metrobyggeriet. Retsantropolog Josefine Jespersen leder gravrydningen, og samtidig har hun til opgave at studere knoglematerialet, som skal indgå i et forskningsprojekt, før de jordiske rester bliver genbegravet. En aften bliver hendes kollega, arkæologen Rita Magnussen, brutalt dræbt og smidt ned i en åben grav med et kors ridset ind i kraniet. Senere findes også en anden ung kvinde med et indgraveret kors myrdet på åben gade i det indre København. Alt tyder på, at en satanistisk morder er på fri fod, og politiets efterforsker Alexander Damgaard beslutter sig for at konsultere en eksorcist. Den højtplaceret katolske præst er overbevist om, at Djævelen er på spil, og at årsagen er gravrydningen på Assistens, som han mener har åbnet en port til det onde. Lotte Petri debuterede i 2009 med krimien Den 5. plage, som blev nomineret til Danske Banks Debutantpris. I den anmelderroste serie om Selma Eliassen er senere udgivet tre bøger. Djævelens værk er hendes første bog med knogleekspert Josefine Jespersen i hovedrollen.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Djævelsk god

Denne bog har været ventet med længsel og den levede fuldt ud op til mine forventninger. Bogens hovedperson Josefine er retsantropolog og har sin daglige gang på retsmedicins institut, så vi får en masse at vide om hendes interessante arbejde, noget af det så levende beskrevet at jeg følte jeg stod i rummet selv  . I det hele taget er Lotte Petri god til at formidle den viden hun har fået under sin opfattende research på en utrolig spændende måde og så det passer fint ind i historien. Vi møder også Xander som er vicepolitiinspektør og både han og Josefine er fint beskrevne og interessante at lære at kende, så jeg glæder mig til at følge dem i senere bøger. Selve historien er både spændende og lidt uhyggelig!, vi er både med til djævle uddrivelse og med i kælderen på retsmedicinsk. Men læs den selv, for jeg vil nødig afsløre noget af handlingen, kun sige jeg blev både skræmt og overrasket undervejs. Et absolut must read og en bog jeg allerede glæder mig til at læse igen. 5/5 stjerner og min varmeste anbefaling.

jeg kan ikke downlad den jeg vil have mine penge