Djævelskab i præstegården (e-bog) af
Tilføj til ønskeliste
William Fatina (forfatter), Ugebladet Søndag (forfatter)

Djævelskab i præstegården (Søndags noveller) e-bog

DKK 50
(0)
Format: ePub Julia har fået kaldet som ny præst i Gryslev sogn, hvor hun bliver godt modtaget af de fleste. Men én, hendes forgængers kone, Magda Sejer, viser hende den kolde skulder fra starten. Til gengæld bliver Julia gode venner med sønnen, Johannes Sejer, der står ved hendes side, da nogen begynder at chikanere hende med tavse telefonopkald, overfald på hendes kat og smædeord, skrevet med sten på hendes gårdsplads. Julia er sikker på, at det er Magda. Men så bliver Magda dræbt af en flug...
DKK 50
Undertitel Søndags krimi-noveller
Forfattere William Fatina (forfatter), Jesper Green (redaktør), Dorthe Liljensøe (redaktør), Ugebladet Søndag (forfatter)
Udgivet 24 august 2015
Længde 44 sider
Genrer Krimier
Serie Søndags noveller
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788793359499
Format: ePub Julia har fået kaldet som ny præst i Gryslev sogn, hvor hun bliver godt modtaget af de fleste. Men én, hendes forgængers kone, Magda Sejer, viser hende den kolde skulder fra starten. Til gengæld bliver Julia gode venner med sønnen, Johannes Sejer, der står ved hendes side, da nogen begynder at chikanere hende med tavse telefonopkald, overfald på hendes kat og smædeord, skrevet med sten på hendes gårdsplads. Julia er sikker på, at det er Magda. Men så bliver Magda dræbt af en flugtbilist – tilsyneladende med Julias bil. Og Julia kan intet huske fra den fatale aften.