Djævlens ansigt (e-bog) af Jeanette Ø
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Jeanette Øbro Gerlow (forfatter), Øbro & Tornbjerg (forfatter), Jeanette Øbro (forfatter), Ole Tornbjerg (forfatter)

Djævlens ansigt (Katrine Wraa-serien #2) e-bog

DKK 69 Dagens pris
(1)
Han er en helt almindelig mand. Tror du. Men det kan koste dig livet, hvis du ser hans sande ansigt. Det forkullede lig af en kvinde bliver fundet i en afbrændt bil i København og til alles gru viser det sig, at kvinden ikke var død, da bilen brød i brand. Drabsefterforskningen sender psykologen og profileringseksperten Katrine Wraa ud på en sag, sammen med makkeren Jens Høgh, hvor hun møder kreative gangstere, mennesker der vil gøre alt for at skjule fortiden og parallelverdener med d...
DKK 69 Dagens pris
DKK 69 Dagens pris
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Jeanette Øbro Gerlow (forfatter), Øbro & Tornbjerg (forfatter), Jeanette Øbro (forfatter), Ole Tornbjerg (forfatter)
Udgivet 17 oktober 2011
Længde 320 sider
Genrer Andet Skønlitteratur, Skønlitteratur
Serie Katrine Wraa-serien
Nummer i serie 2
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788740002850
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Han er en helt almindelig mand. Tror du. Men det kan koste dig livet, hvis du ser hans sande ansigt. Det forkullede lig af en kvinde bliver fundet i en afbrændt bil i København og til alles gru viser det sig, at kvinden ikke var død, da bilen brød i brand. Drabsefterforskningen sender psykologen og profileringseksperten Katrine Wraa ud på en sag, sammen med makkeren Jens Høgh, hvor hun møder kreative gangstere, mennesker der vil gøre alt for at skjule fortiden og parallelverdener med deres helt egne regler og logik. Katrine Wraa får i sit private liv en meget overraskende viden, der kommer til at vende op og ned på hendes liv. Djævlens ansigt er anden bog i en serie med profileringseksperten Katrine Wraa. Første bog, Skrig under vand, der vandt Politikens Store Krimikonkurrence, udkom i 2010 og blev med over 70.000 solgte eksemplarer en af årets bedst sælgende bøger. Skrig under vand er solgt til udgivelse i Norge, Tyskland, Holland og Polen.