Dømt ude (e-bog) af Elle Kennedy
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Elle Kennedy (forfatter)

Dømt ude (Off Campus #3) e-bog

DKK 84
(2)
Allie Hayes er i krise. Dimissionen lurer lige om hjørnet, og hun har stadig ikke den fjerneste anelse om, hvilken vej hun skal gå efter college. For at gøre ondt værre har hun også kærestesorg efter netop at være kommet ud af et længerevarende forhold. Vild trøstesex er absolut ikke løsningen på hendes problemer, men den lækre ishockeystjerne Dean Di Laurentis er umulig at modstå. I hvert fald for en nat. Dean får altid, hvad han vil have. Piger, gode karakterer, piger, anerkendelse, p...
DKK 84
DKK 84
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Undertitel Off-campus 3
Forfattere Elle Kennedy (forfatter), Merete Rostrup Fleischer (oversætter)
Forlag Gyldendal
Udgivet 8 april 2016
Genrer Romantik, Romaner, Skønlitteratur, Romantik og Erotik
Serie Off Campus
Nummer i serie 3
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788702204551
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Allie Hayes er i krise. Dimissionen lurer lige om hjørnet, og hun har stadig ikke den fjerneste anelse om, hvilken vej hun skal gå efter college. For at gøre ondt værre har hun også kærestesorg efter netop at være kommet ud af et længerevarende forhold. Vild trøstesex er absolut ikke løsningen på hendes problemer, men den lækre ishockeystjerne Dean Di Laurentis er umulig at modstå. I hvert fald for en nat. Dean får altid, hvad han vil have. Piger, gode karakterer, piger, anerkendelse, piger … Han har endnu ikke mødt en kvinde, der er immun over for hans charme. Men så møder han Allie. På bare en enkelt nat vender den iltre blondine op og ned på hans verden – og nu vil hun bare være venner? Men slaget er ikke tabt endnu. Det er på tide at give kærligheden et skud.   DØMT UDE er tredje og selvstændige bind i den populære OFF-CAMPUS-serie, som også tæller AFTALT SPIL og LAGT PÅ IS.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Fantastisk

Pyha, det er hot hot hot at være i nærheden af Dean Di Laurentis og han er også et af de største book-crush jeg har oplevet. Dean er lækker, sexet, pænt poleret og helt klart en mand med et kæmpe sex-drive. Og så har han et hjerte af guld. Denne bog er til dato Elle Kennedys bedste bog i Off Campus serien, den er tilpas fyldt med sex, humor og kærlighed. Der er nogen helt fantastiske sjove kommentarer og dialoger, der gør at jeg som læser har grint højt, ofte. Og nævnte jeg den er mega hot. Den er et must read i den erotiske genre. Kan kun sige kom igang. Allie har netop slået op med sin kæreste gennem 3 år og for at undgå Sean går hun i skjul, på det måske værste sted hun kunne, lige i armene på Dean. Efter deres hede nat, vil Allie ikke have noget med Dean at gøre, men Dean kan ikke glemme Allie, hans nysgerrighed er vagt. Kan de klare sig gennem Deans rygte, og har Allie helt sluppet Sean. Er det kærlighed eller kun en kort hed affære.