DSA-vejledning (e-bog) af Anne Frober
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Anne Froberg (forfatter), Thomas Gitz-Johansen (forfatter), Jens Normann Jørgensen (forfatter), Anne Kærgaard (forfatter), Anette Nymann (forfatter), Marianne Thrane (forfatter)

DSA-vejledning e-bog

DKK 309
(0)
Bogen tager udgangspunkt i de vejledningsbehov, lærerne har – og dermed også i de temaer, som den enkelte vejleder i dansk som andetsprog kan blive stillet over for at skulle vejlede om. Det er ambitionen at give den faglige vejleder inspiration og redskaber til – med faglig viden og overblik – at vejlede med fokus på elevernes undervisningsmæssige situation og behov. Samtidig tilbyder bogen vejlederen konkrete redskaber til at imødekomme de dilemmaer, som kollegerne kan opleve som barrierer...
DKK 309
Undertitel Dansk som andetsprog og den interkulturelle skole i praksis
Forfattere Anne Froberg (forfatter), Thomas Gitz-Johansen (forfatter), Jens Normann Jørgensen (forfatter), Anne Kærgaard (forfatter), Anette Nymann (forfatter), Marianne Thrane (forfatter)
Forlag Dafolo A/S
Udgivet 25 januar 2012
Længde 144 sider
Genrer Psykologi og Pædagogik, Faglitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788771604511
Bogen tager udgangspunkt i de vejledningsbehov, lærerne har – og dermed også i de temaer, som den enkelte vejleder i dansk som andetsprog kan blive stillet over for at skulle vejlede om. Det er ambitionen at give den faglige vejleder inspiration og redskaber til – med faglig viden og overblik – at vejlede med fokus på elevernes undervisningsmæssige situation og behov. Samtidig tilbyder bogen vejlederen konkrete redskaber til at imødekomme de dilemmaer, som kollegerne kan opleve som barrierer i forhold til de tosprogede elevers skolegang. For at kunne vejlede nogen, også sine kolleger, er man nødt til at kunne lytte til og tage udgangspunkt i de problemstillinger, som opleves som relevante nu og her. Hver for sig og samlet giver artiklerne inspiration til, hvordan bogens temaer kan introduceres for og drøftes med kollegerne.