Du kan helbrede dit hjerte (e-bog) af
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
David Kessler (forfatter), Louise Hay, David Kessler (forfatter), Louise L. Hay (forfatter)

Du kan helbrede dit hjerte e-bog

DKK 52
(0)
Selvhjælpsstjernen Louise Hay og den anerkendte sorg/tab ekspert David Kessler, kendt fra sit mangeårige samarbejde med Elisabeth Kübler-Ross, har fundet sammen i denne samtale om at hele sorg og smerte. Det er blevet en velkommen blanding af Louise Hays selvhjælpsstrategier og bekræftelser og David Keslerss erfaringer fra sit mangeårige arbejde med sørgende, som vil kunne bringe håb og friske nye indsigter. Man får ikke bare hjælp til at hele sin sorg, men opdager også at man kan hele sit h...
DKK 52
Undertitel Få fred igen efter forliste forhold, sygdom eller dødsfald
Forfattere David Kessler (forfatter), Louise Hay, David Kessler (forfatter), Louise L. Hay (forfatter), Kirsten Kincaid (oversætter)
Forlag Gyldendal
Udgivet 29 oktober 2014
Genrer Familie og Sundhed, Sundhed, Livsstil og Fritid
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788702166033
Selvhjælpsstjernen Louise Hay og den anerkendte sorg/tab ekspert David Kessler, kendt fra sit mangeårige samarbejde med Elisabeth Kübler-Ross, har fundet sammen i denne samtale om at hele sorg og smerte. Det er blevet en velkommen blanding af Louise Hays selvhjælpsstrategier og bekræftelser og David Keslerss erfaringer fra sit mangeårige arbejde med sørgende, som vil kunne bringe håb og friske nye indsigter. Man får ikke bare hjælp til at hele sin sorg, men opdager også at man kan hele sit hjerte.