Dybet (e-bog) af Michael Katz Krefeld
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Michael Katz Krefeld (forfatter)

Dybet (Ravn #4) e-bog

DKK 75
(2)
Ondskaben kender ingen grænser. Den erfarne privatopdager Ravn får sin mest uhyggelige sag til dato, da en klient beder ham finde en gammel skolekammerat, som han ikke har haft kontakt med i 17 år. En række bestialske overfald på kvinder, der ryster København har givet klienten mistanke om, at hans skolekammerat står bag, fordi overfaldene minder om det, som han og kammeraten begik på en lille pige tilbage i 1993, og som endte fatalt. Af frygt for hævnangreb mod drengene har de siden deres...
DKK 75
DKK 106
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Michael Katz Krefeld (forfatter)
Udgivet 4 november 2016
Længde 402 sider
Genrer Romaner, Skønlitteratur
Serie Ravn
Nummer i serie 4
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711701423
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Ondskaben kender ingen grænser. Den erfarne privatopdager Ravn får sin mest uhyggelige sag til dato, da en klient beder ham finde en gammel skolekammerat, som han ikke har haft kontakt med i 17 år. En række bestialske overfald på kvinder, der ryster København har givet klienten mistanke om, at hans skolekammerat står bag, fordi overfaldene minder om det, som han og kammeraten begik på en lille pige tilbage i 1993, og som endte fatalt. Af frygt for hævnangreb mod drengene har de siden deres frigivelse levet under politiets vidnebeskyttelsesprogram med nye hemmelige identiteter og er derfor umulige at opspore. Da endnu en kvinde bliver overfaldet og denne gang dræbt, efterforsker Ravn sagen og indleder jagten på den anonyme morder. En gerningsmand der kan være hvem som helst, og slå til hvornår det skal være. Og spørgsmålet melder sig hurtigt for Ravn, om han kender sin klients virkelige identitet og hans motiver? Dybet er fjerde selvstændige bog i Michael Katz Krefelds populære serie om privatopdageren Ravn, der bor på sin båd i Christianshavns kanal sammen med sin engelske bulldog Møffe. Serien udkommer i 20 lande.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Dybet er den første krimi af Michael Katz Krefeld, jeg har læst. Læser rigtig mange krimier men af en eller anden grund har jeg overset hans bøger. Det er der heldigvis rodet bod på nu :-) To kammerater Morten og Kasper er hovedpersonerne i denne skrækkelige historie. I 1993 begår de en frygtelig forbrydelse. 17 år senere kontakter den ene Ravn. Morten ønsker Ravn der arbejder som privatdetektiv skal hjælpe med en sag. Ravn er ikke meget for at påtage sig sagen da han tager stor afstand til den forbrydelse Morten i sin tid begik. Historien er dog så speciel at det ender med at Ravn påtager sig den. Dette er 4. bog i serien om Ravn. En selvstændig fortsættelse af de tidligere. Jeg havde ingen problemer med at følge handlingen selv om jeg ikke havde læst de andre. Denne bog er dog så fuldstændig fantastisk en krimi at jeg straks må igang med at læse de forrige i serien.