Min søster, vampyren 5: Du er på! (e-
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Sienna Mercer (forfatter), Sienna Mercer (forfatter)

Min søster, vampyren 5: Du er på! (Min søster, vampyren #5) e-bog

DKK 76
(0)
Teenage-idolet Jackson Caulfield skal indspille en film i byen. Tvillingesøstrene opdager snart en måde at snige sig ind på settet. Olivia, der er vild med Jackson, finder hurtigt frem til sin superstjerne. Og hun tror, hun drømmer, da han inviterer hende med på en privat rundvisning. Ivy er mere skeptisk. Er Jackson i virkeligheden … vampyr? OMG! Det kunne blive den største skandale i Hollywood. "Du er på" er femte bind i den humoristiske og spændende pigeserie om vampyrer, følelser, fo...
DKK 76
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Sienna Mercer (forfatter), Sienna Mercer (forfatter), Lis Andersen (oversætter), Jonas Holm Hansen (redaktør), Jonas Holm Hansen (redaktør), Nicole Boyle Rødtnes (redaktør)
Udgivet 25 juni 2012
Længde 208 sider
Genrer Samfund og Politik, Horror, Science Ficton og Fantasy, Faglitteratur, Børnebøger
Serie Min søster, vampyren
Nummer i serie 5
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788771054248
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Teenage-idolet Jackson Caulfield skal indspille en film i byen. Tvillingesøstrene opdager snart en måde at snige sig ind på settet. Olivia, der er vild med Jackson, finder hurtigt frem til sin superstjerne. Og hun tror, hun drømmer, da han inviterer hende med på en privat rundvisning. Ivy er mere skeptisk. Er Jackson i virkeligheden … vampyr? OMG! Det kunne blive den største skandale i Hollywood. "Du er på" er femte bind i den humoristiske og spændende pigeserie om vampyrer, følelser, forskellighed, veninder og kærlighed.