Min søster, vampyren 8: Stjerneliv (e
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Sienna Mercer (forfatter), Sienna Mercer (forfatter)

Min søster, vampyren 8: Stjerneliv (Min søster, vampyren #8) e-bog

DKK 76
(0)
En berømt filmdirektør fra Hollywood vil vildt gerne lave en film med menneskepigen Olivia og hendes tvillingesøster, vampyren Ivy. Men Ivy er skrækslagen – hun har overhovedet ingen drømme om at blive skuespiller og har bare lyst til at stikke af … Men filmen skal handle om vampyr-tvillingesøstre, og der er vist ikke nogen vej uden om. Olivia har derimod store skuespillerdrømme! Men hun har det også rigtig svært med, at det stadig er hemmeligt, at hun er kæreste med teen-idolet Jackson Cau...
DKK 76
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Nicole Boyle Rødtnes (redaktør), Sienna Mercer (forfatter), Lis Andersen (oversætter), Sienna Mercer (forfatter)
Udgivet 25 juni 2012
Længde 208 sider
Genrer Samfund og Politik, Horror, Science Ficton og Fantasy, Faglitteratur, Børnebøger
Serie Min søster, vampyren
Nummer i serie 8
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788771054286
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

En berømt filmdirektør fra Hollywood vil vildt gerne lave en film med menneskepigen Olivia og hendes tvillingesøster, vampyren Ivy. Men Ivy er skrækslagen – hun har overhovedet ingen drømme om at blive skuespiller og har bare lyst til at stikke af … Men filmen skal handle om vampyr-tvillingesøstre, og der er vist ikke nogen vej uden om. Olivia har derimod store skuespillerdrømme! Men hun har det også rigtig svært med, at det stadig er hemmeligt, at hun er kæreste med teen-idolet Jackson Caulfield. Og da søstrene bliver uvenner med vampyrskuespilleren Jessica, tyder alt på den helt store film-katastrofe! "Stjerneliv" er ottende bind i den humoristiske og spændende pigeserie om vampyrer, følelser, forskellighed, veninder og kærlighed.