Efter mørke (e-bog) af Pernille Juhl
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Pernille Juhl (forfatter)

Efter mørke (Gråstenertilogien #3) e-bog

DKK 164
(1)
’Efter mørke’ er en bevægende kærlighedsroman og en selvstændig fortsættelse til ’Når solen står højest’. Bogen skildrer den dystre tid under besættelsen, hvor danskerne rykkede tættere sammen og fandt ekstra overskud til at hjælpe hinanden. Familien gennemgår adskillige prøvelser og glæder sig sammen med millioner af landsmænd, da de får friheden tilbage. Det er ikke lige nemt for alle familiemedlemmer at få hverdagen til at fungere. Mørket truer med at opsluge alt. ’Efter mørke’ er en handl...
DKK 164
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Pernille Juhl (forfatter)
Forlag Juhl's Forlag
Udgivet 2 november 2015
Længde 389 sider
Genrer Romaner, Skønlitteratur
Serie Gråstenertilogien
Nummer i serie 3
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788799660568
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

’Efter mørke’ er en bevægende kærlighedsroman og en selvstændig fortsættelse til ’Når solen står højest’. Bogen skildrer den dystre tid under besættelsen, hvor danskerne rykkede tættere sammen og fandt ekstra overskud til at hjælpe hinanden. Familien gennemgår adskillige prøvelser og glæder sig sammen med millioner af landsmænd, da de får friheden tilbage. Det er ikke lige nemt for alle familiemedlemmer at få hverdagen til at fungere. Mørket truer med at opsluge alt. ’Efter mørke’ er en handlingsmættet familiekrønike, som beskriver et stykke spændende Danmarkshistorie i ’40’erne. Vi oplever familiens menneskelige og sårbare sider i en tid, hvor alting enten er sort eller hvidt. Bogen er den 3. i serien om familien Andersen. Om ’Når solen står højest’ skrev: Folkebladet, Arne Mariager: ”En rigtig god gammeldags familieroman”. Dansk Biblioteks Center, Jette Landager: ”Jeg blev mindet om tv-serien Matador”.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Efter mørke er 3. bog i serien om Anders og Marie. Igen følger vi Anders, Marie og deres familie. 2 . verdenskrig ender men det betyder ikke at alting bliver godt. Der er mange efter dønninger og oplevelser der er svære at komme over. Det er 3 fantastiske bøger fra Pernille Juhl som jeg varmt kan anbefale dig at læse. Den første bog starter i 1914 hvor Anders lige inden han drager afsted i krig møder Marie. Handlingen i bøgerne har deres udgangspunkt fra Gråsten i Sønderjylland men bogen tager os med mange steder bla. til USA. Det er er skøn krønike om ganske almindelige mennesker og deres hverdag, fortalt utrolig godt.