Elvas magiske skattekiste (e-bog) af
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode

Elvas magiske skattekiste e-bog

DKK 133
(0)
Gennem eventyret guides barnet til yogastillinger, der har gavnlig effekt på barnets oplevelse af sig selv, og som er med til at skabe ro. Hver stilling er illustreret. Når barnet har lært eventyret at kende, kan det selv sætte sig med bogen og gennemgå programmet. Det anbefales dog at der altid er en voksen til stede. Målgruppe: Forældre og pædagoger, der har børn i aldersgruppen 4-8 år. Forfatter skriver: Jeg er uddannet pædagog og har arbejdet med børneyoga i flere år. Jeg håber, at du og ...
DKK 133
Undertitel Et yogaeventyr for børn
Forfattere Marie Lind Finsterbach (forfatter), Jørn Sørensen (redaktør), Britta Marie Steen (redaktør), Stine H. Tarp (redaktør), Anna Lorenzen (redaktør), Christina Stausholm Johansen (illustrator)
Udgivet 15 januar 2018
Genrer Kunst, Musik, Teater og Film, Familie og Sundhed, Sundhed, Livsstil og Fritid, Faglitteratur, Børnebøger
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788793377424
Gennem eventyret guides barnet til yogastillinger, der har gavnlig effekt på barnets oplevelse af sig selv, og som er med til at skabe ro. Hver stilling er illustreret. Når barnet har lært eventyret at kende, kan det selv sætte sig med bogen og gennemgå programmet. Det anbefales dog at der altid er en voksen til stede. Målgruppe: Forældre og pædagoger, der har børn i aldersgruppen 4-8 år. Forfatter skriver: Jeg er uddannet pædagog og har arbejdet med børneyoga i flere år. Jeg håber, at du og dit barn vil finde den samme glæde ved yoga, som jeg har oplevet gennem min udvikling af praksis. Og jeg håber, at det kan fungere som et lille pusterum, hvor I sammen kan være nærværende og finde hinanden på en sjov og lærerig måde.