En djævelsk plan (e-bog) af Inger Wol
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Inger Wolf (forfatter)

En djævelsk plan (Christian Falk-krimiserien #3) e-bog

DKK 89 Dagens pris
(1)
Da politiet finder en ung, handicappet mand dræbt og derefter smidt i en swimmingpool, indvilliger psykiateren Christian Falk i at hjælpe dem med en gerningsmandsprofil. Men den beslutning skal han komme til at fortryde. For inden han ved af det, befinder han sig i stedet i sit livs værste mareridt. Pludselig er han ikke blot midtpunkt for efterforskningen, men også efterlyst for drab, og han risikerer at miste alt - både privat og professionelt. Med politiet i hælene forsøger han desperat ...
DKK 89 Dagens pris
DKK 89 Dagens pris
Forfattere Inger Wolf (forfatter)
Udgivet 30 august 2018
Længde 279 sider
Genrer Thriller og Spænding, Romaner, Skønlitteratur, Krimier
Serie Christian Falk-krimiserien
Nummer i serie 3
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788772007915
Da politiet finder en ung, handicappet mand dræbt og derefter smidt i en swimmingpool, indvilliger psykiateren Christian Falk i at hjælpe dem med en gerningsmandsprofil. Men den beslutning skal han komme til at fortryde. For inden han ved af det, befinder han sig i stedet i sit livs værste mareridt. Pludselig er han ikke blot midtpunkt for efterforskningen, men også efterlyst for drab, og han risikerer at miste alt - både privat og professionelt. Med politiet i hælene forsøger han desperat at komme til bunds i forviklingerne, men opdager snart, at han desuden er oppe mod to gamle fjender, som gerne vil udnytte situationen til at tage en frygtelig hævn. EN DJÆVELSK PLAN er sidste bind i trilogien om psykiateren Christian Falk, der hjælper Østjyllands Politi med gerningsmandsprofiler i særligt vanskelige kriminalsager.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Den kan du godt springe over..

Første og måske desværre sidste gang jeg læste en Inger Wolf.. Stemningen holder ikke rigtigt.. lidt for stacatto måde at skrive på, og man er ikke rigtig overbevist.. lidt ligesom en B film man egentlig godt kunne have undværet.. Kæresten til Falk er en ikke eksisterende person, som utroværdigt nemt lader sig snyde af den falske tvilling.. Hvem er den far der hele tiden truer i baggrunden ? (svært at gøre det troværdigt når man som jeg ikke har læst de foregående bøger - og nok heller aldrig kommer til det) .. Tjah det var et forsøg, men desværre et af de spildte ..