En perfekt datter (e-bog) af Amanda P
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Amanda Prowse (forfatter)

En perfekt datter e-bog

DKK 84
(1)
Hustru. Mor. Datter. Hvad sker der, når det hele bliver for meget? Jackie elsker sin familie, også selvom hendes teenagebørn er ved at drive hende til vanvid, og hendes mand til tider er temmelig doven, og det langt fra er lutter lagkage at passe sin Alzheimers-ramte mor døgnet rundt. Oven i det spøger fortiden i form af en ekskæreste, der er svær at glemme. Jackie Morgan har ofret meget for at kunne give sin familie et trygt og kærligt hjem. Det eneste, Jackie ønsker sig er, at hendes børn...
DKK 84
DKK 84
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Amanda Prowse (forfatter), Rasmus Hastrup (oversætter)
Forlag Gyldendal
Udgivet 1 februar 2016
Genrer Romantik, Romantik og Erotik
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788702193084
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Hustru. Mor. Datter. Hvad sker der, når det hele bliver for meget? Jackie elsker sin familie, også selvom hendes teenagebørn er ved at drive hende til vanvid, og hendes mand til tider er temmelig doven, og det langt fra er lutter lagkage at passe sin Alzheimers-ramte mor døgnet rundt. Oven i det spøger fortiden i form af en ekskæreste, der er svær at glemme. Jackie Morgan har ofret meget for at kunne give sin familie et trygt og kærligt hjem. Det eneste, Jackie ønsker sig er, at hendes børn får en lidt lysere fremtid end hendes egen. Og så længe Martha kommer på universitetet og ikke lader noget eller nogen stoppe sine drømme, vil det være det hele værd … vil det ikke? EN PERFEKT DATTER er en rørende og hjertevarm læseoplevelse. ”Varm og imødekommende … rørende og inspirerende.” – Daily Mail ”Medrivende, hjerteskærende og smukt fortalt.” - Closer Amanda Prowses bøger har flere gange toppet bestsellerlisterne. Hendes romaner er oversat til adskillige sprog og har solgt mere end 500.000 eksemplarer alene i England.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Perfekt

En perfekt datter af Amanda Prowse Denne bog har jeg ventet det meste af mit voksenliv på at læse, jeg viste det bare ikke. Den er så rammende, så ægte og livsbekræftende. Det er helt umuligt at jeg som mor og med familie ikke kan relaterer til denne rørende, varme og også sjove historie. Amanda Prowse har ramt helt rigtig med denne bog om hverdagslivet i en familie i 2015. Historien der skifter mellem nutid og fortid, gør den bare endnu bedre. Amanda Prowse skriver så alle kan følge med, og vigtigt husk et stort lommetørklæde til tårende, for det er en meget rørende vidunderlig historie. Jackie Morgan, havde hele livet foran sig, men livet ville det anderledes for hende. Jackie elsker sin familie, teenagedatteren, sønnen og hendes mand Pete. Jackie passer sin demente mor som bor hos dem, og hendes sommetider dovne mand gør ikke livet lettere for Jackie, huset de bor i er slidt. Jackie øjner og håber på en stor fremtid for Martha, som er flittig og dygtig i skolen. Den fremtid som Jackie ikke helt fik. Men Martha er også forelsket i Gideon, og Jackie frygter for Marthas fremtid. Alt imens der dukker en fra fortiden op i Deres liv igen.