En Roland Triel-krimi #2: Dansende Rø
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Dennis Jürgensen (forfatter)

En Roland Triel-krimi #2: Dansende Røde Bjørne (En Roland Triel-krimi #2) e-bog

DKK 169
(1)
Et nøgent lig af en teenagepige findes i en københavnsk park, og Roland Triel og hans kollegaer på Politigården får travlt. En pædofil seriemorder er kort forinden flygtet fra et topsikret psykiatrisk hospital, så forbindelsen er nærliggende. Efterforskningen forvirres af gådefulde sår på liget, som sammen med fundet af en klo antyder, at pigen kan være blevet dræbt af et rovdyr. På Bøgeholm Sanatorium trænger en ukendt mand ind hos Andrea Triel, der blev mishandlet af sin mors morder fir...
DKK 169
DKK 169
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Dennis Jürgensen (forfatter)
Forlag Tellerup A/S
Udgivet 3 november 2015
Længde 488 sider
Genrer Krimier
Serie En Roland Triel-krimi
Nummer i serie 2
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788758821283
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Et nøgent lig af en teenagepige findes i en københavnsk park, og Roland Triel og hans kollegaer på Politigården får travlt. En pædofil seriemorder er kort forinden flygtet fra et topsikret psykiatrisk hospital, så forbindelsen er nærliggende. Efterforskningen forvirres af gådefulde sår på liget, som sammen med fundet af en klo antyder, at pigen kan være blevet dræbt af et rovdyr. På Bøgeholm Sanatorium trænger en ukendt mand ind hos Andrea Triel, der blev mishandlet af sin mors morder fire år tidligere, og ikke har talt siden. Triel erkender for sent, at han har stået ansigt til ansigt med gerningsmanden, der fortsætter sit psykologiske spil med ham, og journalisten Thor Brandt inddrages nu også i den dødsensfarlige leg.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

2. Bog i serien om politimanden Roland Trier. Endnu en super spændende krimi med masser af overraskelser lige til sidste side. Trier kæmper stadig med at løsen gåden om hvem der myrdede hans kone for 4 år siden. Morderen tirrer ham. Samtidig sættes han på en sag hvor en ung pige findes myrdet. Mia er sygemeldt og begynder at efterforske en gammel sag fra krigens tid. En sag hendes far, der også var betjent forsøgte at løse før sin død.