En sælgers bekendelser - E-bogen (e-b
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Rolf Høegh (forfatter)

En sælgers bekendelser - E-bogen e-bog

DKK 184
(0)
Vil du øge dit salg og have flere tilfredse kunder? Rolf Høegh var hovedperson i DR2 udsendelsen "Kunsten at sælge" men også en meget anvendt foredragsholder og salgstræner. Vil du lære at se muligheder i stedet for begrænsninger? Uanset hvor håbløst noget ser ud? Vil du lære at tackle indvendinger og vende dem til din fordel? Vil du lære at tackle reklamationer, så både kunden og du er glade? Vil du lære at undgå at give rabat, når kunden siger "Du er for dyr?" Bogen er en personlig o...
DKK 184
Forfattere Rolf Høegh (forfatter)
Udgivet 25 januar 2013
Længde 232 sider
Genrer Økonomi og Ledelse, Faglitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788799569502
Vil du øge dit salg og have flere tilfredse kunder?
    Rolf Høegh var hovedperson i DR2 udsendelsen "Kunsten at sælge" men også en meget anvendt foredragsholder og salgstræner.
  • Vil du lære at se muligheder i stedet for begrænsninger? Uanset hvor håbløst noget ser ud?
  • Vil du lære at tackle indvendinger og vende dem til din fordel?
  • Vil du lære at tackle reklamationer, så både kunden og du er glade?
  • Vil du lære at undgå at give rabat, når kunden siger "Du er for dyr?"
Bogen er en personlig og ærlig skildring af, hvordan Rolf selv opnåede succes for sig selv, sin familie og sine medarbejdere. I bogen får du svar svar på, hvordan du opnår større succes, ikke kun som sælger men også som menneske. Bogen handler nemlig ikke kun om salg - men giver mange gode eksempler på, hvordan du også privat kan få et bedre og mere positivt liv. Køb bogen til dig selv. Forær den til dine medarbejdere, venner eller andre, som du ønsker et endnu mere positivt liv - både i arbejde og privat - og forøget salg. Det er umuligt at bevare pessimismen efter at have læst bøgerne. Tro ikke på hvad vi skriver om bogen. Vi lader en af 1000 positive mails tale: "Så fik jeg læst din bog – den er intet mindre end fantastisk! Sikke en fornøjelse at læse alle dine guldkorn. Du har en fantastisk indstilling til tilværelsen – forretningsmæssigt samt privat, som vi alle kan tage meget ved lære af. Jeg vil gerne bestille 10 ekstra eksemplarer, som jeg kan glæde andre med.” Advokat Dorte Hesselholt.