En søster i mit hus (e-bog) af Linda
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Linda Olsson (forfatter)

En søster i mit hus e-bog

DKK 84
(0)
FORFATTEREN BAG DEN INTERNATIONALE BESTSELLER ASTRID & VERONIKA De to søstre Maria og Emma har ikke set hinanden siden deres mor blev begravet for to år siden. Nu kommer Emma for at besøge Maria i hendes hus i Spanien. I starten er det svært for søstrene at være sammen igen, og deres samvær er anstrengt. Maria, der lever alene, føler, at Emma kommer og forstyrrer hendes liv og fortryder, hun har inviteret hende. Men gradvist bliver deres forhold dybere. Deres snakke bringer dem ...
DKK 84
DKK 130
Forfattere Linda Olsson (forfatter), Christian Bundegaard (oversætter), Siri Aronsen (redaktør), None Imperiet (illustrator), Imperiet (illustrator), None Livonia Print (illustrator), None KatArt (illustrator), KatArt (illustrator), Livonia Print (illustrator), None Latvia Print (illustrator)
Udgivet 26 august 2016
Længde 184 sider
Genrer Romaner, Skønlitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788793338241
FORFATTEREN BAG DEN INTERNATIONALE BESTSELLER ASTRID & VERONIKA De to søstre Maria og Emma har ikke set hinanden siden deres mor blev begravet for to år siden. Nu kommer Emma for at besøge Maria i hendes hus i Spanien. I starten er det svært for søstrene at være sammen igen, og deres samvær er anstrengt. Maria, der lever alene, føler, at Emma kommer og forstyrrer hendes liv og fortryder, hun har inviteret hende. Men gradvist bliver deres forhold dybere. Deres snakke bringer dem tilbage til barndommens minder. Til sidst bliver de nødt til at tale om det usigelige, det ingen har talt om i alle årene. Om deres søster. Hende, der var mest elsket, og hende, der døde. Et familiedrama med svigt, smerte, håb og tilgivelse er igen i centrum i denne klassiske Linda Olsson-roman.