Endelig os (e-bog) af Julie Kenner
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Julie Kenner (forfatter)

Endelig os (Stark-serien #3) e-bog

DKK 98 Dagens pris
(6)
Damien Stark er smuk, stærk og krævende. Han er svaret på en længsel i mig, ingen andre har nået. Men under det succesfulde ydre bærer han på mørke hemmeligheder fra en barndom, der står i ruiner. Han finder fred i vores fælles ekstase, og flammen mellem os brænder klarere for hver dag, der går. Vores passion er inderlig, besættelsen uundgåelig. Men selv ikke Damien kan flygte for evigt eller beskytte os mod fortidens dæmoner, som stadig lurer. Julie Kenner arbejdede ti år i det californisk...
DKK 98 Dagens pris
DKK 98 Dagens pris
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Julie Kenner (forfatter)
Udgivet 29 oktober 2015
Længde 304 sider
Genrer Erotik, Romantik, Romantik og Erotik
Serie Stark-serien
Nummer i serie 3
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788740027860
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Damien Stark er smuk, stærk og krævende. Han er svaret på en længsel i mig, ingen andre har nået. Men under det succesfulde ydre bærer han på mørke hemmeligheder fra en barndom, der står i ruiner. Han finder fred i vores fælles ekstase, og flammen mellem os brænder klarere for hver dag, der går. Vores passion er inderlig, besættelsen uundgåelig. Men selv ikke Damien kan flygte for evigt eller beskytte os mod fortidens dæmoner, som stadig lurer. Julie Kenner arbejdede ti år i det californiske retsvæsen, inden hun sprang ud som forfatter. Hun har allerede et stort forfatterskab bag sig.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Jeg er vild begejstret

Endelig os (Stark trilogi nr 3) af Julie Kenner Dette er absolut den bedste afslutning Julie Kenner, kan give sine fans. Jeg er vild begejstret. Vi følger Nikki og Damien, gennem den lange vej til evig lykke, deres vilde erotiske besættelse af hinanden og den barske virkelighed. Retssagen mod Damien, ender meget dramatisk og alle er rystet, ikke mindst Damien. Nikki prøver at hjælpe Damien alt det hun kan, men det bliver svære og svære med alle de hemmeligheder der er. Nikki bliver mere og mere skræmt da hendes stalker optrapper angrebene mod hende. Men de har stadig hinanden. Begivenhederne tager en meget dramatisk drejning, da stalkeren giver sig til kende, og samtidig lægger knivene tilbage i Nikki's hænder. Nikki har undgået sin trang til at cutte, da hun har Damien til at hjælpe sig, med sit behov for smerte, men Nikki's verden krakelerer. Dette er absolut den bedste af bøgerne i Julie Kenner's trilogi om Nikki og Damien, så alle fans har noget at glæde sig til og er du ikke fan, så bliver du det. Denne bog er som de andre 2 i serien (Tag mig og Slip mig fri) spækket med lækker fræk erotik, vild og vidunderlig kærlighed, spænding og drama. Helt fantastisk. Læs den, du vil aldrig fortryde det.