Englens død (e-bog) af Pernille Vørs
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Pernille Vørs (forfatter)

Englens død (Dominic-trilogien #3) e-bog

DKK 150 Normal pris: DKK 199Du sparer: 25 %
(1)
Alt er vendt op og ned i Catharinas liv, efter hun er blevet introduceret for Ian Dominics verden. Til trods for de voldsomme ting, som han har udsat hende for, har han stadig en plads i hendes hjerte. Da han erklærer sin kærlighed til hende, sætter hun ham ubevidst på en prøve, men i virkeligheden er det hende selv, der igen bliver udfordret, da hun finder ud af Ians livslange hemmelighed. Den hemmelighed, der til dels er skyld i hans mørke side. Catharina kan ikke lade hemmeligheden ligge o...
DKK 150 Normal pris: DKK 199Du sparer: 25 %
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Pernille Vørs (forfatter), Jens Eichler Lorenzen (redaktør)
Udgivet 1 juni 2016
Længde 361 sider
Genrer Erotik, Romantik, Romantik og Erotik
Serie Dominic-trilogien
Nummer i serie 3
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788771900262
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Alt er vendt op og ned i Catharinas liv, efter hun er blevet introduceret for Ian Dominics verden. Til trods for de voldsomme ting, som han har udsat hende for, har han stadig en plads i hendes hjerte. Da han erklærer sin kærlighed til hende, sætter hun ham ubevidst på en prøve, men i virkeligheden er det hende selv, der igen bliver udfordret, da hun finder ud af Ians livslange hemmelighed. Den hemmelighed, der til dels er skyld i hans mørke side. Catharina kan ikke lade hemmeligheden ligge og begynder derfor at grave dybere i Ians fortid – uden hans viden. Men en fortid kan være hemmeligholdt af så mange årsager. Det er ikke kun Ian, der har interesse i at holde sandheden skjult, andre med mere dystre intentioner ser også gerne at fortiden forbliver fortid. "Englens død" er sidste bind i Dominic-trilogien. Tidligere udkom "Spillet om sirenen" 2104 og "Magtens pris" 2015. Uddrag af bogen ”STOP!” halvråber han, så jeg farer sammen af overraskelse. Jeg var jo ikke færdig med den lille tale, som jeg har øvet mig så meget på. Som en storm uden varsel er han henne ved mig, hans ansigt er forvrænget af det pludselige raseri. Jeg synker besværet. Hans blik er dræbende, og jeg vil trække mig, men han griber fat i mine arme og snerrer hidsigt: ”Fuck. Nej. Catharina.” Jeg blinker åndsfraværende op mod ham. ”U-undskyld, jeg forstår ikke.” ”Du gør det jo kun for at hævne dig,” hvæser han arrigt. ”Hvad …” Jeg kan ikke tro min egne ører. ”Hvad gør jeg?” Han ser ondskabsfuld ud, som han står der og stirrer vredt på mig. Jeg kan slet ikke genkende manden over for mig. Jeg vil væk fra ham. ”Ian, slip mig,” prøver jeg bedende. Han hører mig ikke, eller også vil han ikke høre mig. ”Du gør kun det her for at få penge. Men du får ikke en krone af mig. Om forfatteren Pernille Vørs (f. 1973) debuterede i 2014 med Spillet om sirenen. Nu hvor hendes to voksne børn er flyttet hjemmefra, og det kun er hende selv, hendes mand og deres tre katte, har hun fundet masser af tid til at skrive, mens hun nyder naturen i deres lille hus i Lejre Kommune. Med sin Dominic-trilogi præsenterer hun kvindelige læsere for solid erotisk litteratur efter amerikansk forbillede – men med et umiskendeligt dansk islæt.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Eminent

Pernille Vørs er den absolutte forfatter dronning inden for denne genre. Dominic trilogien tredje bog Englens Død er den helt perfekte afslutning på Ian og Cat's historie. Denne sidste bog om Cat og Ian tryllebinder mig som læser fra første side, med en flot skrevet bog er den umulig at lægge fra sig. Man bliver åndeløs, holder vejret af spænding, man griner af de sjove bemærkninger Cat kommer med og tårerne, de er umulige at holde tilbage. Efter den dramatiske afslutning på Magtens pris, prøver Cat at leve uden Ian, MEN man kan ikke leve uden sit hjerte. Deres store kærlighed og tiltrækningskraft til hinanden, gør at de finder sammen igen. Med høj fart hele bogen igennem føre Pernille Vørs os ind i Cat og Ian's univers, vi får deres altopslugende hede sex, deres store skænderier, og endnu større hemmeligheder, som sætter deres forhold på prøve igen. Men en udefrakommende faktor gør det endnu mere svært for dem at være sammen. Som læser bemærker man at Cat er blevet mere sikker på sig selv, mere voksen. Og Ian er begyndt at åbne sig mere op, for alle Cat's spørgsmål. Det er et spændende eventyr Pernille Vørs har taget sin læsere med ud på, og det bliver svært at undvære den intense vidunderlige kærlighed mellem Ian og Cat. Pernille Vørs gør sig med Dominic trilogien fuldt fortjent til en plads blandt de aller bedste forfattere. Og med denne afslutning på Dominic trilogien, gør Pernille Vørs os alle opmærksom på, at hun har, meget meget mere at byde på. Noget jeg som læser ser meget frem til. Jeg er og bliver fan.