Enken (e-bog) af Fiona Barton
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Fiona Barton (forfatter)

Enken e-bog

DKK 105 Dagens Pris
(1)
EN KÆRLIG ÆGTEMAND ELLER EN NÅDESLØS MORDER… HUN VILLE VIDE DET, VILLE HUN IKKE? ”Hvis du syntes om Kvinden der forsvandt og Kvinden i toget, bør du læse Enken af Fiona Barton. Medrivende. Spændingsmættet.” – Stephen King Manden, som mistænkes for et barns forsvinden, dør, og tilbage står enken, Jean. Der er meget, hun ikke har fortalt, da sagen rullede. Hun havde travlt med at være den perfekte hustru, som stod sin mand bi. Nu er der ikke længere nogen grund til at være tavs. Mange ø...
DKK 105 Dagens Pris
DKK 90 Dagens Pris
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Fiona Barton (forfatter), Lotte Kirkeby Hansen (oversætter)
Forlag Hr. Ferdinand
Udgivet 7 september 2016
Længde 350 sider
Genrer Thriller og Spænding, Romaner, Eventyr, Skønlitteratur, Krimier
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788793323568
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 129 kr./md

Læs mere her

EN KÆRLIG ÆGTEMAND ELLER EN NÅDESLØS MORDER… HUN VILLE VIDE DET, VILLE HUN IKKE? ”Hvis du syntes om Kvinden der forsvandt og Kvinden i toget, bør du læse Enken af Fiona Barton. Medrivende. Spændingsmættet.” – Stephen King Manden, som mistænkes for et barns forsvinden, dør, og tilbage står enken, Jean. Der er meget, hun ikke har fortalt, da sagen rullede. Hun havde travlt med at være den perfekte hustru, som stod sin mand bi. Nu er der ikke længere nogen grund til at være tavs. Mange ønsker at høre hendes historie. De vil vide, hvordan det var at leve med en mand som ham. Jean kan fortælle, at der var hemmeligheder. Det er der altid i et ægteskab. Sandheden, det er den alle er ude efter. Men der er én ting Jean har lært i årenes løb: Hun kan få folk til at tro hvad som helst… ------------ ”Neglebidende spændende.” – Sunday Mirror ”En klogt udtænkt og interessant roman.” – Literary Review ”En overvældende stærk fortælling.” – Daily Mail Bageste flap Fiona Barton har en imponerende karriere som journalist bag sig. Hun har skrevet for Daily Mail, været nyhedsredaktør på Daily Telegraph, chefreporter på The Mail on Sunday, hvor hun fik prisen Reporter of the Year. Barton er født i Cambridge, men bor for tiden i det sydvestlige Frankrig. Hun har boet på Sri Lanka og arbejdet som frivillig, og siden 2008 har hun undervist og arbejdet med journalister overalt i hele verden; journalister, der af politiske eller religiøse årsager har været tvunget i eksil. Enken er hendes første roman.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

En utrolig god og velskrevet krimi. Bogen er delt op så man hører historien fra flere sider. dette fungerer rigtig godt og det er nemt at følge handlingen. Vi møder dels enken Jean. Jean har været i et ægteskab hvor det er manden der besluttede hvad der var bedst for dem begge. Det viser sig at han ikke altid har fortalt sandheden. Samtidig følger vi en politi efterforskning. En lille pige forsvinder sporløst da hun er ude at lege i haven. Dette er en bog med overraskelser og spænding til sidste side.