Et familietræf (e-bog) af William Fat
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
William Fatina (forfatter), Ugebladet Søndag (forfatter)

Et familietræf (Søndags noveller) e-bog

DKK 50
(0)
Format: ePub Eva og Asger, begge i 80’erne, har indkaldt deres tre børn, Jan, Troels og Signe samt disses ægtefæller Alice, Camilla og Victor til et møde i deres sommerhus ved Vestkysten. Asger er dement, så Eva meddeler, at parrets store formue nu administreres af en advokat i København. De seks omkring middagsbordet reagerer vidt forskelligt, og stemningen er trykket. Pludselig forsvinder Asger, en eftersøgning går i gang, og Camilla drager alene ud i natten. Hun finder et dødt menneske - d...
DKK 50
Undertitel Søndags krimi-noveller
Forfattere William Fatina (forfatter), Dorthe Liljensøe (redaktør), Jesper Green (redaktør), Ugebladet Søndag (forfatter)
Udgivet 24 august 2015
Længde 37 sider
Genrer Krimier
Serie Søndags noveller
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788793359505
Format: ePub Eva og Asger, begge i 80’erne, har indkaldt deres tre børn, Jan, Troels og Signe samt disses ægtefæller Alice, Camilla og Victor til et møde i deres sommerhus ved Vestkysten. Asger er dement, så Eva meddeler, at parrets store formue nu administreres af en advokat i København. De seks omkring middagsbordet reagerer vidt forskelligt, og stemningen er trykket. Pludselig forsvinder Asger, en eftersøgning går i gang, og Camilla drager alene ud i natten. Hun finder et dødt menneske - det er Victor, svigersøn og gift med Signe. Politiet ankommer, og ud på morgenen bliver Camilla vækket. Nabokonen har set nogen snige sig ud af huset.