Et lille liv (e-bog) af Hanya Yanagih
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Hanya Yanagihara (forfatter)

Et lille liv e-bog

DKK 90 Dagens Pris
(4)
Et lille liv er en af den slags romaner, der fortæller en menneskehistorie, man aldrig glemmer. Da fire studiekammerater flytter til New York for at finde vej ind i voksenlivet uden en klink på lommen, drives de frem af deres venskab og ambitioner. Willem drømmer om scenen, den hårdhudede, skarpe JB om et liv med billedkunst, Malcolm frustreres i sine forsøg på at skabe en karriere i et stort arkitektfirma, og den talentfulde, fjerne Jude, som lige har fået sin advokatbestalling, er gruppens...
DKK 90 Dagens Pris
DKK 90 Dagens Pris
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Hanya Yanagihara (forfatter)
Udgivet 18 august 2016
Længde 800 sider
Genrer Romaner, Skønlitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788740028324
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Et lille liv er en af den slags romaner, der fortæller en menneskehistorie, man aldrig glemmer. Da fire studiekammerater flytter til New York for at finde vej ind i voksenlivet uden en klink på lommen, drives de frem af deres venskab og ambitioner. Willem drømmer om scenen, den hårdhudede, skarpe JB om et liv med billedkunst, Malcolm frustreres i sine forsøg på at skabe en karriere i et stort arkitektfirma, og den talentfulde, fjerne Jude, som lige har fået sin advokatbestalling, er gruppens centrum. Årene går, og deres forhold farves af både succes og stolthed, men også af den grelleste form for misbrug og overgreb. Langsomt samler fortællingen sig om Jude, der på en gang er en af New Yorks mest succesrige advokater og et nedbrudt menneske. Han hjemsøges af den barndom, han har brugt hele sit liv på at flygte fra, og hvis traumer, han frygter, vil definere ham for altid. Med formfuldendt, nærmest overdådig prosa har Hanya Yanagihara skabt et mesterligt portræt af hjertesorg og et mørkt indblik i overgrebets væsen.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse

Fantastisk...

Dårlig oversættelse (version aug 2018)

Det er en fejlbehæftet oversættelse, der er indspillet. Åbenlyse oversættelsesfejl som "black tie" til "sort slips" forstyrrer oplevelsen, lige som en enerverende hyppig brug af ordet "tildragelser", der må optræde mindst 100 gange i denne version. Derudover kunne oplæseren have brugt bedre instruktion da han ikke kender almindelige amerikanske stednavne, og læser forkert ved ord som fortog/foretog. Jeg anbefaler at læse bogen eller lytte til den engelske version i stedet.