Evas sidste nat (e-bog) af Øbro & Tor
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Øbro & Tornbjerg (forfatter), Jeanette Øbro Gerlow (forfatter), Ole Tornbjerg (forfatter)

Evas sidste nat (Katrine Wraa-serien #3) e-bog

DKK 76 Dagens pris
(3)
En ung kvinde bliver skudt i en trappeopgang i Sankt Petersborg. Sammen med den kompromisløse danske journalist Jakob Wilder var hun midt i arbejdet med en afslørende dokumentarfilm, der skulle give genlyd fra København til Kreml. Wilder ved, at han for både hendes og sandhedens skyld må gøre filmen færdig alene. Da Wilder kommer i besiddelse af et gammelt foto, tager begivenhederne en uventet retning. Billedet er taget i Leningrad i 1972 og viserprofileringseksperten Katrine Wraas mor, Eva, ...
DKK 76 Dagens pris
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Øbro & Tornbjerg (forfatter), Jeanette Øbro Gerlow (forfatter), Ole Tornbjerg (forfatter), Ole Tornbjerg (oversætter)
Udgivet 12 september 2013
Længde 351 sider
Genrer Krimier, Krimier
Serie Katrine Wraa-serien
Nummer i serie 3
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788740011142
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

En ung kvinde bliver skudt i en trappeopgang i Sankt Petersborg. Sammen med den kompromisløse danske journalist Jakob Wilder var hun midt i arbejdet med en afslørende dokumentarfilm, der skulle give genlyd fra København til Kreml. Wilder ved, at han for både hendes og sandhedens skyld må gøre filmen færdig alene. Da Wilder kommer i besiddelse af et gammelt foto, tager begivenhederne en uventet retning. Billedet er taget i Leningrad i 1972 og viserprofileringseksperten Katrine Wraas mor, Eva, i selskab med tre mænd. Den ene er i dag skrupelløs forretningsmand med mere end tætte forbindelser til den russiske præsident. Den anden er siden blevet dansk energiminister. Den tredje er ukendt og står med armen om Eva. Katrine Wraa er på dette tidspunkt suspenderet fra sit job i politiet og er stadig rystet efter nyheden om, at hendes far ikke er hendes biologiske far. Nu kaster hun sig sammen med Jakob Wilder ud i den mest personlige efterforskning i sit liv. Jagten på sandheden om sine forældre. Den bliver ikke det eneste hun finder. EVAS SIDSTE NAT er tredje bind i serien om Katrine Wraa. Forfatterparret Jeanette Øbro Gerlow og Ole Tornbjerg vandt i 2010 Politikens Store Krimikonkurrence med bestselleren Skrig under vand, der i 2011 blev fulgt op af Djævlens ansigt. Begge bøger er solgt til udgivelse i Tyskland, Holland, Norge, Polen og Island. Parret er gift og har tre børn.
Betingelser for brukergenerert innhold Tilføj din egen anmeldelse