Eventyrlige fletninger og frisurer (e
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode

Eventyrlige fletninger og frisurer e-bog

DKK 133
(0)
Lær at lave en lang række moderne og romantiske fletninger og håropsætninger. Du får alle de grundlæggende teknikker. Ved at kombinere dem kan du selv gå ­videre og skabe en lang række iøjnefaldende fletninger og flotte frisurer. Det hele er meget ­nemmere, end det ser ud til. Det er kun din fantasi, der sætter grænserne. Lær at flette og sætte hår både på dig selv og andre. Der er ideer til forskellige ­hårlængder samt et afsnit om frisurer til de yngste. Så her er noget for enhver. Forfa...
DKK 133
Forfattere Linda Charlotte Sønvisen Bech (forfatter), Mia Charlotte Sønvisen Bech (forfatter), Henrik Ægidius (oversætter)
Forlag Legind A/S
Udgivet 22 februar 2018
Længde 185 sider
Genrer Familie og Sundhed, Sundhed, Livsstil og Fritid
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788771554458
Lær at lave en lang række moderne og romantiske fletninger og håropsætninger. Du får alle de grundlæggende teknikker. Ved at kombinere dem kan du selv gå ­videre og skabe en lang række iøjnefaldende fletninger og flotte frisurer. Det hele er meget ­nemmere, end det ser ud til. Det er kun din fantasi, der sætter grænserne. Lær at flette og sætte hår både på dig selv og andre. Der er ideer til forskellige ­hårlængder samt et afsnit om frisurer til de yngste. Så her er noget for enhver. Forfatternes spændende designs er bl.a. inspireret af sagaer og eventyr og forsynet med de mest fantastiske detaljer. Det giver fine frisurer til både hverdag og fest.