Excentriske fortællinger (e-bog) af H
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Herman Bang (forfatter)

Excentriske fortællinger e-bog

DKK 27
(0)
4 noveller. Indhold: Franz Pander - Den unge tjener Franz ansættes ved et stort hotel, hvor han betages af overklassens unge døtre og den luksus, der udfoldes. Fratelli Bedini - Drengen Klaus sælges til en omrejsende artist-trup, og oplæres til akrobat. Han er ærgerrig, og da den gamle Bedini dør, uddanner han sig til jockey. Den forførende Miss Alida ødelægger ham, og da uheldet en dag er ude, falder han af og ødelægger det højre ben ... Charlot Dupont - Vidu...
DKK 27
Forfattere Herman Bang (forfatter), Kim N. Jensen (redaktør)
Udgivet 27 juni 2011
Længde 237 sider
Genrer Noveller, Romaner, Skønlitteratur
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788779792180
4 noveller. Indhold:
  • Franz Pander - Den unge tjener Franz ansættes ved et stort hotel, hvor han betages af overklassens unge døtre og den luksus, der udfoldes.
  • Fratelli Bedini - Drengen Klaus sælges til en omrejsende artist-trup, og oplæres til akrobat. Han er ærgerrig, og da den gamle Bedini dør, uddanner han sig til jockey. Den forførende Miss Alida ødelægger ham, og da uheldet en dag er ude, falder han af og ødelægger det højre ben ...
  • Charlot Dupont - Vidunderbarnet Charlot Dupont rejser verden rundt med sin fader og en impresario og 3 numre på repertoiret. Turneen var i årevis, og efterhånden bliver Charlot både femten og tyve år, selv om hans to managere stadig markedsfører ham som barnestjerne.
  • Les Quatre Diables - Brødrene Adolphe og Franz og søstrene Louise og Aimée arbejder sammen i fatter Cecchis artist-trup. Da den gamle dør, forsøger de at fortsætte som trup, men går fallit. Franz mener, at vejen frem er "arbejde i luften", altså trapez-akrobatik højt til vejrs, og de bliver til "Les Quatre Diable". Men da Aimée, der er hemmeligt forelsket i Franz, opdager at dyrker en anden kvinde, vil hun tage en frygtelig hævn.