Færdselsloven med kommentarer (e-bog)
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Hanne Aagaard (forfatter), Birgitte Arent Eiriksson (forfatter), Kirsten Søndergaard Munck (forfatter), Henrik Waaben (forfatter)

Færdselsloven med kommentarer e-bog

DKK 2999
(0)
Færdselsloven med kommentarer er den første nye samlede kommentar til færdselsloven siden 1992. Kommentaren indeholder en gennemgang af loven paragraf for paragraf. Kommentaren bygger navnlig på lovforarbejder, retspraksis og på bekendtgørelser mv. udstedt i medfør af færdselsloven. Regler og retspraksis vedrørende straf, førerretsfrakendelse og konfiskation i anledning af bl.a. spirituskørsel og farlig kørsel er indgående beskrevet. Kommentaren rummer også en grundig gennemgang af køretøjsde...
DKK 2999
Undertitel Bind I & Bind II
Forfattere Hanne Aagaard (forfatter), Birgitte Arent Eiriksson (forfatter), Kirsten Søndergaard Munck (forfatter), Henrik Waaben (forfatter)
Udgivet 1 august 2017
Længde 1714 sider
Genrer Jura, Faglitteratur
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788757496345
Færdselsloven med kommentarer er den første nye samlede kommentar til færdselsloven siden 1992. Kommentaren indeholder en gennemgang af loven paragraf for paragraf. Kommentaren bygger navnlig på lovforarbejder, retspraksis og på bekendtgørelser mv. udstedt i medfør af færdselsloven. Regler og retspraksis vedrørende straf, førerretsfrakendelse og konfiskation i anledning af bl.a. spirituskørsel og farlig kørsel er indgående beskrevet. Kommentaren rummer også en grundig gennemgang af køretøjsdefinitionerne, de almindelige færdselsregler, politiets hastighedskontrol, de straffeprocessuelle regler, reglerne for udstedelse, inddragelse og generhvervelse af kørekort, reglerne om den nye alkolåsordning, køre- og hviletid, forsikring og erstatning og parkeringsafgifter. I bogen omtales de kommende nye regler om bl.a. kørsel efter hashrygning og om visse ændringer i køre- og hviletidsreglerne. Fremstillingen er ajourført indtil 1. januar 2017. Færdselsloven udkommer i to bind grundet stoffets omfang. Prisen er for begge bind. Værket sælges kun samlet.