Femfaktorconsulting (e-bog) af Thorki
Tilføj til ønskeliste
Thorkil Molly-Søholm (forfatter), Kristian Dahl (forfatter), Claus Elmholdt (forfatter), Torsten Conrad (forfatter), Kim Martin Nielsen (forfatter), Stephanie Bäckström (forfatter), Nicole Baandrup Nielsen (forfatter), Thomas Bonderup (forfatter)

Femfaktorconsulting (Artikel fra Erhvervspsykologi #1) e-bog

DKK 62
(0)
FemfaktorConsulting er en enkelt model med fem arbejdsprincipper for konsulentens og forandringslederens arbejde med udviklingen i og af forandringer i organisationer. Med afsaet i vidensprojektet “Udviklingskonsulentens rolle og arbejdsform i den succesrige forandring i dag” og forskellig forskning fra forskellige discipliner giver modellen bud på, hvorledes succesfuld udvikling og forandring er afhaengig af evnen til at integrere de bløde og hårde udviklingsmetoder. I vidensprojektet har 10...
DKK 62
Undertitel Fem arbejdsprincipper for udviklingskonsulentarbejde, der skaber resultater og effekter
Forfattere Thorkil Molly-Søholm (forfatter), Kristian Dahl (forfatter), Claus Elmholdt (forfatter), Torsten Conrad (forfatter), Kim Martin Nielsen (forfatter), Stephanie Bäckström (forfatter), Nicole Baandrup Nielsen (forfatter), Thomas Bonderup (forfatter)
Udgivet 27 februar 2018
Genrer Økonomi og Ledelse, Psykologi og Pædagogik, Faglitteratur
Serie Artikel fra Erhvervspsykologi
Nummer i serie 1
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788771853070
FemfaktorConsulting er en enkelt model med fem arbejdsprincipper for konsulentens og forandringslederens arbejde med udviklingen i og af forandringer i organisationer. Med afsaet i vidensprojektet “Udviklingskonsulentens rolle og arbejdsform i den succesrige forandring i dag” og forskellig forskning fra forskellige discipliner giver modellen bud på, hvorledes succesfuld udvikling og forandring er afhaengig af evnen til at integrere de bløde og hårde udviklingsmetoder. I vidensprojektet har 100 praksiseksperter bestående af strategichefer, HR-udviklingschefer og udviklingskonsulenter bidraget med viden og erfaring i forhold til at pege på det vaesentligste, en konsulent og forandringsleder bør have i sin vaerktøjskasse nu og i fremtiden. De deltagendes bud sammenholdt med den nyeste forskning inden for implementering, forandringsledelse og organisatorisk laering er blevet til disse fem arbejdsprincipper: 1) integrerede arbejdsformer, 2) lærende partnerskab, 3) udvikling i drift, 4) strategisk organisationslæring og 5) tids- og effektoptimering. Læs denne artikel for at blive klogere på, hvorledes forskellige og til tider modsatrettede konsulenttilgange ofte må integreres, for at arbejdet bliver succesfuldt.