Finnvedens orakel (e-bog) af Saga Bor
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Saga Borg (forfatter)

Finnvedens orakel (Blodbrødre #4) e-bog

DKK 75
(0)
Den opgave, som Nataniel Torn havde fået af Det Sorte Pentagrams broderskab, var delvist mislykket. Målet havde været at tage Alexander Falck til fange og finde Edits dagbog. Men hvor bogen befandt sig, var fortsat en gåde. På Kullagård kæmper Agnes videre. Hun er gravid, og savnet efter Alexander er stort. Der er hele tiden beslutninger, der må tages, og Agnes føler sig ofte utilstrækkelig. Nataniel kommer ofte på besøg, hvilket Agnes er stærkt utilfreds med. Hun har stadig ikke opgivet håb...
DKK 75
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Saga Borg (forfatter), Michael Krefeld (oversætter), PWA International Ltd. PWA International Ltd. (illustrator)
Udgivet 1 april 2010
Længde 224 sider
Genrer Fantasy, Romaner, 12-15 År, Science Ficton og Fantasy, Ungdomsbøger, Skønlitteratur
Serie Blodbrødre
Nummer i serie 4
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711418567
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Den opgave, som Nataniel Torn havde fået af Det Sorte Pentagrams broderskab, var delvist mislykket. Målet havde været at tage Alexander Falck til fange og finde Edits dagbog. Men hvor bogen befandt sig, var fortsat en gåde. På Kullagård kæmper Agnes videre. Hun er gravid, og savnet efter Alexander er stort. Der er hele tiden beslutninger, der må tages, og Agnes føler sig ofte utilstrækkelig. Nataniel kommer ofte på besøg, hvilket Agnes er stærkt utilfreds med. Hun har stadig ikke opgivet håbet om, at Alexander stadig er i live. På en ødegård dybt inde i Finnvedens skove ligger Alexander bevidstløs, mens Erik lægger planer for deres flugt. Men hvad skal han gøre, hvis Alexander ikke vågner op igen? Finnvedens orakel er nr. 4 i Saga Borgs serie Blodbrødre.