Fleksibilitet, flygtighed og frirum (
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Lise Drewes Nielsen (forfatter), Kurt Aagard Nielsen (forfatter), Eva Munk-Madsen (forfatter), Katrine Hartmann-Petersen (forfatter)

Fleksibilitet, flygtighed og frirum e-bog

DKK 239
(0)
Nutidens arbejdsliv kræver, at vi er fleksible og omstillingsparate. Og hvem vil ikke gerne være det? Spørgsmålet er bare, hvad det gør ved vores trivsel og arbejde i det daglige? Med inspiration fra den amerikanske sociolog Richard Sennet giver forfatterne i Fleksibilitet, flygtighed og frirum et signalement af det fleksible arbejdsliv, som det ser ud i Danmark i dag. Med udgangspunkt i to fagområder, buschaufførerne og handicaphjælperne, viser bogen, at fleksibiliteten i arbejdslivet sjæl...
DKK 239
Undertitel en kritisk diagnose af det senmoderne arbejdsliv
Forfattere Lise Drewes Nielsen (forfatter), Kurt Aagard Nielsen (forfatter), Eva Munk-Madsen (forfatter), Katrine Hartmann-Petersen (forfatter)
Udgivet 1 marts 2010
Længde 229 sider
Genrer Samfund og Politik, Faglitteratur
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788778674708
Nutidens arbejdsliv kræver, at vi er fleksible og omstillingsparate. Og hvem vil ikke gerne være det? Spørgsmålet er bare, hvad det gør ved vores trivsel og arbejde i det daglige? Med inspiration fra den amerikanske sociolog Richard Sennet giver forfatterne i Fleksibilitet, flygtighed og frirum et signalement af det fleksible arbejdsliv, som det ser ud i Danmark i dag. Med udgangspunkt i to fagområder, buschaufførerne og handicaphjælperne, viser bogen, at fleksibiliteten i arbejdslivet sjældent er uden omkostninger. Den fører til flygtighed, til fravær af stabile relationer i arbejdet, til en øget individualisering af arbejdet og til at fagligheden i arbejdet forsvinder. Forfatternes beskrivelser følges op af et forsøg på at anvise veje ud af problemerne. Perspektivet er, at løsningerne ikke findes udelukkende på den enkelte arbejdsplads eller i det enkelte individ. De skal også findes i den måde, vi indretter vores samfund på.