Fodboldbrødre - En ny spiller, Rød Læ
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Andreas Scheller (forfatter)

Fodboldbrødre - En ny spiller, Rød Læseklub (Læseklub) e-bog

DKK 74
(0)
Pep og Johan er brødre og spiller på Astrups U15-hold. Tor er kommet til klubben fra CIF, og han er god. Johan og Pep er nervøse for deres plads på holdet. Kan Erik få plads til dem alle tre? Hvis der er noget, der kan få de fodboldinteresserede børn til at gribe ud efter en bog er det en rigtig fodboldbog. Fodboldbrødre - en ny spiller  fokuserer, som de andre bøger i serien om Pep og Johan, på det, der sker på banen til kamp og træning. Rød Læseklub Fodboldbrødre - en ny spiller er henven...
DKK 74
Forfattere Andreas Scheller (forfatter), Andreas Erstling Andreas Erstling (illustrator), Cecilie Bogh Cecilie Bogh (redaktør)
Udgivet 1 april 2018
Længde 40 sider
Genrer 6-9 År, Børnebøger
Serie Læseklub
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788723529862
Pep og Johan er brødre og spiller på Astrups U15-hold. Tor er kommet til klubben fra CIF, og han er god. Johan og Pep er nervøse for deres plads på holdet. Kan Erik få plads til dem alle tre? Hvis der er noget, der kan få de fodboldinteresserede børn til at gribe ud efter en bog er det en rigtig fodboldbog. Fodboldbrødre - en ny spiller  fokuserer, som de andre bøger i serien om Pep og Johan, på det, der sker på banen til kamp og træning. Rød Læseklub Fodboldbrødre - en ny spiller er henvendt til læsere fra 9 år og udkommer i serien Rød Læseklub, som er læsepædagogisk bearbejdede tekster. Der findes flere gode bøger til målgruppen i samme serie.