Fødselsdagsbarnet (e-bog) af Gail Der
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Gail Derham (forfatter)

Fødselsdagsbarnet (Juvelen #4) e-bog

DKK 106
(0)
Den første nat på sin skiferie vågner Maggie O'Malley ved et bump – og kigger lige ind i øjnene på den smukkeste mand, hun nogensinde har set. Maggie er målløs! Takket være en reservationsfejl befinder hun sig åbenbart i en anden persons hytte. Pierce Gordon er overrasket over at finde en sovende skønhed i sin seng og forlanger at få at vide, hvad hun laver i hans hytte. Men han er næsten endnu mere overrasket over, at han tilbyder hende at blive boende, da det viser sig, at der ingen andre...
DKK 106
Kan læses med de fleste e-læsere, iBooks, Kindle Kan læses i Politiken Books appen
Forfattere Gail Derham (forfatter), Bonnie Lis Nielsen (oversætter), Lise Schultz-Lorentzen (oversætter), Birte Kaae (oversætter), Anne Marie Høgdall (oversætter)
Udgivet 28 august 2017
Længde 175 sider
Genrer Romantik, Romaner, Skønlitteratur, Romantik og Erotik
Serie Juvelen
Nummer i serie 4
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788711665046
Politiken Books Streaming

Denne bog indgår i Politiken Books Streaming

30 dage gratis herefter DKK 119 kr./md

Læs mere her

Den første nat på sin skiferie vågner Maggie O'Malley ved et bump – og kigger lige ind i øjnene på den smukkeste mand, hun nogensinde har set. Maggie er målløs! Takket være en reservationsfejl befinder hun sig åbenbart i en anden persons hytte. Pierce Gordon er overrasket over at finde en sovende skønhed i sin seng og forlanger at få at vide, hvad hun laver i hans hytte. Men han er næsten endnu mere overrasket over, at han tilbyder hende at blive boende, da det viser sig, at der ingen andre ledige hytter er. Men hvad skulle der også kunne ske ved det? Pierce ved, at hans hjerte for evigt vil være lukket for kærligheden. Gail Derham er amerikansk forfatter, der især skriver kærlighedsromaner. Kærlighed. Romantik. Lidenskab. Er du til det helt store sus, så er romanserien Juvelen lige noget for dig. Kom hele verden rundt og lad dig rive med i livets store dramaer og forelskelser!