For ledere: Hvordan man vælger en led
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Lars Stig Duehart (forfatter)

For ledere: Hvordan man vælger en ledelsescoach (Fra idé til handling #1) e-bog

DKK 44
(0)
Når ledere rykker højere op i en organisation, bliver det ofte sværere for dem at få nøjagtig og upartisk input omkring deres præstationer og ledelseskompetencer. Mange har forståelse for, at de for at fokusere deres personlige udviklingsplaner, har brug uforstyrret tid og opmærksomhed fra en dygtig, objektiv vejleder – en ledelsescoach. Denne guidebog er møntet på ledere og andre, der overvejer ledelsescoaching som et værktøj i deres personlige ledelsesudvikling. Den beskriver, hvad ledelses...
DKK 44
Forfattere Lars Stig Duehart (forfatter), Marianne Duehart (illustrator), Sofie Thorfinn (redaktør), Camilla Aagaard Lauridsen (redaktør), Kiki Mikkelsen (redaktør)
Udgivet 27 maj 2016
Genrer Økonomi og Ledelse, Faglitteratur
Serie Fra idé til handling
Nummer i serie 1
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788793149557
Når ledere rykker højere op i en organisation, bliver det ofte sværere for dem at få nøjagtig og upartisk input omkring deres præstationer og ledelseskompetencer. Mange har forståelse for, at de for at fokusere deres personlige udviklingsplaner, har brug uforstyrret tid og opmærksomhed fra en dygtig, objektiv vejleder – en ledelsescoach. Denne guidebog er møntet på ledere og andre, der overvejer ledelsescoaching som et værktøj i deres personlige ledelsesudvikling. Den beskriver, hvad ledelsescoaching er, og kan hjælpe dem med at beslutte, om coaching er det rigtige for dem. Læseren vil også lære, hvor man kan lede efter en coach og hvordan man vælger en dygtig coach med de professionelle og personlige færdigheder og egenskaber, som kan hjælpe lederen med at nå sine mål.