For ledere: Opbyg dit teams moral, st
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Lars Stig Duehart (forfatter)

For ledere: Opbyg dit teams moral, stolthed og gejst (Fra idé til handling #2) e-bog

DKK 44
(0)
For at opbygge moral, stolthed og gejst skal en leder besidde visse karakteristika og færdigheder. Denne bog vil hjælpe dig med at bestemme dit nuværende parathedsniveau. Den beskriver to vigtige faktorer: Tiden, der bruges på fælles oplevelser og erfaringer, samt kommunikationen mellem teammedlemmer. Resultatet af opbyggelse af moral, stolthed og gejst inkluderer samarbejdsvillighed og loyalitet fra teammedlemmerne, forbedret produktivitet og effektivitet såvel som tydelige økonomiske og men...
DKK 44
Forfattere Camilla Aagaard Lauridsen (redaktør), Lars Stig Duehart (forfatter), Marianne Duehart (illustrator), Kiki Mikkelsen (redaktør)
Udgivet 27 maj 2016
Genrer Økonomi og Ledelse, Faglitteratur
Serie Fra idé til handling
Nummer i serie 2
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788793149601
For at opbygge moral, stolthed og gejst skal en leder besidde visse karakteristika og færdigheder. Denne bog vil hjælpe dig med at bestemme dit nuværende parathedsniveau. Den beskriver to vigtige faktorer: Tiden, der bruges på fælles oplevelser og erfaringer, samt kommunikationen mellem teammedlemmer. Resultatet af opbyggelse af moral, stolthed og gejst inkluderer samarbejdsvillighed og loyalitet fra teammedlemmerne, forbedret produktivitet og effektivitet såvel som tydelige økonomiske og menneskelige resultater. Lederen er nøglen til succesen.