For ledere: Styr din tid (e-bog) af L
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Lars Stig Duehart (forfatter)

For ledere: Styr din tid (Fra idé til handling #25) e-bog

DKK 44
(0)
En ny måde at arbejde med egen udvikling. At have styr på sin tid og sit potentiale er af allerstørste vigtighed for at nå sine mål og få de resultater, man forventer. Vi står alle overfor udfordringer i det daglige med at tage stilling til at gøre de rigtige ting, at bruge de rigtige kompetencer, og at fremdrive de rigtige ressourcer, så vi får de resultater, som er nødvendige både på det personlige og det organisatoriske plan på kort og langt sigt. Guidebogen sætter fokus på de områder, de...
DKK 44
Undertitel Få styr på: Dine opgaver, din tid og dine mål
Forfattere Lars Stig Duehart (forfatter), Marianne Duehart (illustrator), Camilla Aagaard Lauridsen (redaktør), Kiki Mikkelsen (redaktør)
Udgivet 27 maj 2016
Genrer Økonomi og Ledelse, Faglitteratur
Serie Fra idé til handling
Nummer i serie 25
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse Vandmærket
ISBN 9788793149632
En ny måde at arbejde med egen udvikling. At have styr på sin tid og sit potentiale er af allerstørste vigtighed for at nå sine mål og få de resultater, man forventer. Vi står alle overfor udfordringer i det daglige med at tage stilling til at gøre de rigtige ting, at bruge de rigtige kompetencer, og at fremdrive de rigtige ressourcer, så vi får de resultater, som er nødvendige både på det personlige og det organisatoriske plan på kort og langt sigt. Guidebogen sætter fokus på de områder, det handler om at have styr på, samt giver tanker og inspiration til handling for at få en bedre balance i brugen af sin tid.