Forbrydelser og andre strafbare forho
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode
Anders Dorph (forfatter), Hanne Rahbæk (forfatter), Jens Røn (forfatter), Jørn Vestergaard (forfatter), Thomas Rørdam (forfatter)

Forbrydelser og andre strafbare forhold e-bog

DKK 429
(0)
Forbrydelser og andre strafbare forhold indeholder en grundlæggende gennemgang af reglerne om de enkelte lovovertrædelser. Udgangspunktet tages i straffeloven, og stof fra andre love trækkes ind, hvor det er relevant. Fremstillingen er kompakt og skrevet i et lettilgængeligt sprog. Den henvender sig såvel til studerende som praktikere og andre interesserede. Til illustration af de behandlede emner er der i teksten medtaget korte referater af nyere retspraksis. Bogen indeholder desuden et udf...
DKK 429
Forfattere Anders Dorph (forfatter), Hanne Rahbæk (forfatter), Jens Røn (forfatter), Jørn Vestergaard (forfatter), Thomas Rørdam (forfatter), Jørn Vestergaard (redaktør)
Forlag Gads Forlag
Udgivet 19 juli 2018
Længde 349 sider
Genrer Jura, Faglitteratur
Sprog Danish
Format pdf
Beskyttelse Adobe DRM
ISBN 9788713050840
Forbrydelser og andre strafbare forhold indeholder en grundlæggende gennemgang af reglerne om de enkelte lovovertrædelser. Udgangspunktet tages i straffeloven, og stof fra andre love trækkes ind, hvor det er relevant. Fremstillingen er kompakt og skrevet i et lettilgængeligt sprog. Den henvender sig såvel til studerende som praktikere og andre interesserede. Til illustration af de behandlede emner er der i teksten medtaget korte referater af nyere retspraksis. Bogen indeholder desuden et udførligt sagregister og en paragrafnøgle, der gør den velegnet som opslagsværk. Bogen indeholder bidrag fra vicedirektør i Udlændingestyrelsen Anders Dorph, advokat Hanne Rahbæk, statsadvokat ved Rigsadvokaten Jens Røn, højesteretspræsident Thomas Rørdam samt professor i strafferet Jørn Vestergaard. Alle forfattere er eller har været undervisere i strafferet ved Det Juridiske Fakultet, Københavns Universitet. Denne 3. udgave er ajourført frem til medio 2018 og fagfællebedømt.